Otrdiena, 30.Aprīlis 2024. » Vārdadienas svin: Liāna, Lilija, Alta;

Latvijas izlase gatavojas spēlei ar Zviedriju

Vita Ļebedeva, 27.04.2009. 16:44

27. aprīļa rītā Latvijas valstsvienība aizvadīja īsu, bet kodolīgu treniņu pirms vakarā paredzētās spēles ar zviedriem. Mūsu vārtus sargās Edgars Masaļskis, savukārt Lauris Dārziņš, Armands Bērziņš un Miķelis Rēdlihs atkal spēlēs vienā maiņā. Viens no pieredzējušajiem spēlētājiem Aigars Cipruss vadīs uzbrukumu ceturtajā maiņā ar Robertu Jekimovu un Gunti Džeriņu.

Pēc rīta treniņa Aigars uzsvēra: „Zviedru meistarību vērtēju ļoti augsti. Protams, atbalstu jaunākos spēlētājus, uzmundrinu viņus pirms spēles. Pa dienu pats gan cenšos domāt par citām pozitīvām lietām, bet spēlei koncentrēties intensīvu sāku 1,5 – 2 stundas pirms spēles.”

Komandas treniņu vēroja arī Oskars Bārtulis, kurš tikai no rīta atlidoja uz Šveici. Hokejisti sagaidīja Oskaru ar prieku un kārtīgu vīru apskāvienu.

Brāļi Rēdlihi pirms gaidāmās cīņas teica: „Esam noskaņoti spēlēt ar visu atdevi! Katrā spēlē ar pārliecību par uzvaru!”. Arī Guntis Džeriņš ir noskaņots kaujinieciski.

Svētdien mūsējo treniņu apmeklēja vairāki Zviedrijas un Šveices žurnālisti. Vislielākā interese viņiem bija par komandas kapteini Kārli Skrastiņu un Jāni Spruktu. Vakarā komandai notika arī sapulce, kurā tika analizētas iepriekšējās spēles kļūdas.

26. aprīlī notika arī otrā direktorāta sapulce, kurā Latvijai izdevās pārlikt otrdienas treniņa laiku. Tas bija paredzēts desmitos no rīta, kas ir par agru, ņemot vērā, ka spēle ar Zviedriju beigsies ap vienpadsmitiem vakarā. Līdz ar to 28. aprīlī mūsu komandai treniņš ir paredzēts plkst. 14:45. Pirms tam notiks arī jau tradicionālā komandas bildēšanās.

Atraktīvais čempionāta talismans „Cooly” kopā ar mūsu līdzjutējiem šovakar klātienē jutīs līdzi Latvijas komandai. Mūsējie spēlēs sarkanajos kreklos.

Pusotru stundu pirms spēles Latvijas valstsvienības treneris Harijs Vītoliņš tiksies ar Latvijas žurnālistiem.

Atbalstīsim savējos!

Lasi vēl...
» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV