Piektdiena, 26.Aprīlis 2024. » Vārdadienas svin: Rūsiņš, Sandris, Alīna;

„Tenax/Dzirnavnieks” – jauni pretendenti uz AB.LV Latvijas Kausu

Gatis Kreceris, 21.04.2007. 16:30 | komentāri (1)

AB.LV Latvijas Kausa pusfināla spēlē pārliecinošu uzvaru pār „RTU” komandu svinēja Dobeles „Tenax/Dzirnavnieks” spēlētāji, kuri pretiniekus uzvarēja ar 36:23, tādejādi garantējot sev vietu finālā.
„Tenax/Dzirnavnieks” – jauni pretendenti uz AB.LV Latvijas Kausu

Galerijas:

Maču abas komandas iesāka līdzīgi, vārtus guva te vienas te otras komandas spēlētāji. Spēles 10. minūtē rezultāts vēl bija neizšķirts 6:6, bet tad sekoja Tenax komandas izrāviens. Dobelnieki guva sešus bez atbildes vārtus panākot 13:7. Puslaika otro pusi katastrofāli slikti nospēlēja RTU komanda, kura 15 minūšu laikā guva tikai 2 vārtus, savukārt dobelnieki atbildēja ar 12 goliem. Pēdējās piecās minūtēs RTU komanda ļoti pavirši spēlēja aizsardzībā, kā rezultātā Tenax spēlētāji pirmo puslaiku noslēdza ar 14 vārtu pārsvaru, rezultāts 23:14.

Otrā puslaika sākumā nedaudz veiksmīgāk spēlēja RTU komandas spēlētāji, bet tas izskaidrojams ar dobelnieku vieglprātīgo attieksmi. Mača 40. minūtē studenti rezultāta starpību bija samazinājuši līdz 10 vārtiem 15:25. Turpinājumā abas komandas vairs īpaši necentās, jo mača liktenis jau bija izšķirts. Puslaika otrajā pusē 4 vārtus īsā laikā guva Jānis Grišānovs, savukārt punktu mačam pielika viens no labākajiem spēlētājiem abās komandās Aleksandrs Krastiņš. Spēles beigu rezultāts bija 36:23.

   
Lasi vēl...
» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV