Sestdiena, 27.Aprīlis 2024. » Vārdadienas svin: Tāle, Raimonda, Raina, Klementīne;

Šovakar VIASAT Sport Baltic piedāvās Rīgas „Dinamo” un „HK MVD” spēles tiešraidi kanālā tv6

Ilze Gabrāne, 02.12.2009. 12:13

Šovakar, 2.decembrī, pulksten 18:25 TV6 skatītājiem būs iespēja redzēt sporta kanāla VIASAT SPORT BALTIC (VSB) piedāvāto tiešraidi no Rīgas „Dinamo” spēles ar Oļega Znaroka un Harija Vītoliņa trenēto „HK MVD”.

Ar Oļega Znaroka un Harija Vītoliņa vadīto Balašihas „HK MVD” Rīgas „Dinamo” pirmo reizi šosezon tikās 23.novembrī, kad līdzīgā spēlē Arēnā Rīga tika piedzīvots minimāls zaudējums 1:2. Komandu lomas nav mainījušās un abas arī šodienas spēlē no Maskavas netālajā Balašihā cīnīsies tikai par uzvaru. Rīgas „Dinamo” punkti ir īpaši vajadzīgi, jo tuvākās komandas cīņā par 8.vietu Maskavas „CSKA” un Ņižņijnovgorodas „Torpedo” ir atrāvušies par sešiem punktiem un vismaz vienu spēli rezervē.

Šo Rīgas „Dinamo” cīņu, kā arī mājas spēli nākamo trešdien, 9.decembrī pret „Ak Bars” varēs redzēt VSB piedāvātajās tiešraidēs kanālā TV6. Rīgas „Dinamo” mājas spēlē ikviens TV6 skatītājs varēs sekot līdzi VSB skatītāju jau iecienītajai hokeja studijai, kas ir šīs KHL sezonas jaunums VSB. Sporta studijas vadīšana uzticēta pazīstamajam sporta ekspertam Armandam Pučem un bijušajam Latvijas izlases, NHL un Krievijas Superlīgas vārtsargam Pēterim Skudram.

Decembrī TV6 ēterā VSB turpina piedāvāt ne tikai Rīgas „Dinamo” spēles, bet arī „FK Ventspils” cīņu UEFA Eiropas līgā.
Tiešraides:
Trešdiena, 2.decembris, pulksten 18:25, KHL, „HK MVD” – Rīgas „Dinamo”;
Ceturtdiena, 3.decembris, pulksten 22:00, UEFA Eiropas līga, „FK Ventspils” – „Hertha BSC Berlin”;
Trešdiena, 9.decembris, pulksten 19:20, KHL, Rīgas „Dinamo” – „Ak Bars”;
Trešdiena, 16.decembris, pulksten 19:55, UEFA Eiropas līga, „SC Heerenveen” – „FK Ventspils”.

VSB - KHL TV partneris
VSB ir 2009./2010. gada KHL sezonas televīzijas partneri, kas izmanto tiesības pārraidīt plašāko spēļu apjomu TV ekrānos Baltijas valstīs, tai skaitā - Latvijā. Šosezon VSB ēterā var just līdzi Rīgas "Dinamo" cīņai KHL, sekojot līdzi visām mājas un izbraukumu spēlēm (no kurām pieejams signāls). VSB piedāvā ekskluzīvas tiešraides no KHL regulārā čempionāta un izslēgšanas turnīra (play-off) spēlēm, neizpaliks arī Zvaigžņu spēle. VSB sezonas laikā kopskaitā piedāvās aptuveni 100 spēļu pārraides un katru nedēļu nodrošinot vismaz divas tiešraides.

Informācija par VIASAT SPORT BALTIC
VIASAT SPORT BALTIC ir pirmais sporta kanāls Latvijā, kas skatītājiem Latvijā nodrošina svarīgākās nacionālo un starptautisko sporta notikumu pārraides. Kanāls šobrīd pieejams visiem VIASAT Latvija abonentiem. Citu operatoru klientiem, lai redzētu VIASAT SPORT BALTIC, jāvēršas pie sava pakalpojuma sniedzēja.

Vairāk:    
www.viasatsport.lv

Lasi vēl...
» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV