Sestdiena, 27.Aprīlis 2024. » Vārdadienas svin: Tāle, Raimonda, Raina, Klementīne;

„Liepājas Metalurgs” uzņems pašreizējās Latvijas čempiones SK „Cēsis” komandu

Mārtiņš Kozlovskis, 22.03.2010. 18:20

Otrdien, 23. martā, pirmspēdējo Latvijas Sieviešu Basketbola līgas regulārā čempionāta spēli savās mājās aizvadīs „Liepājas Metalurgs” basketbolistes, kas Liepājas Olimpiskajā centrā uzņems pašreizējās Latvijas čempiones SK „Cēsis” komandu. Spēles sākums pulksten 17:30.
„Liepājas Metalurgs” uzņems pašreizējās Latvijas čempiones SK „Cēsis” komandu

Liepājniecēm šī spēle izteikt vairs neko nevar, jo komanda jau ir nodrošinājusi savu dalību izslēgšanas spēlēs. Šobrīd „Metalurgs” meiteņu kontā ir izcīnītas deviņas uzvaras un piedzīvoti 13 zaudējumi, kas komandu ierindo 4. vietā turnīra tabulā.

Savukārt, otrdienas spēļu pretiniecēm ir 21 uzvara un viens zaudējums „TTT” basketbolistēm, kas komandu ierindo godpilnajā 1. vietā, taču visticamāk, ka regulārā čempionāta uzvarētāju liktenis izšķirsies tieši pēdējā spēlē, kad abas līdervienības spēkosies savā starpā.

Nenoliedzams pārsvars būs cēsiniecēm, kuru sastāvā spēlē arī tādas WNBA pazīstamas spēlētājas kā Kristena Mena, Kristena Morisa un Mendisa Stīvensone, taču liepājnieces padoties negrasās un centīsies saviem skatītājiem nodemonstrēt atzīstamu sniegumu. Spēles norises vieta paliek nemainīga – Liepājas Olimpiskais centrs. Spēles sākums pulksten 17:30.

Lasi vēl...
» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV