Pirmdiena, 06.Maijs 2024. » Vārdadienas svin: Didzis, Gaidis;

Niks Afelbaums gatavs uzvarām motokrosa trasēs

Agnis Skrebs, 12.05.2010. 10:19

MX „Sumata” sportists Niks Afelbaums uzņem jaunus apgriezienus, gatavojoties „Battery Superkauss” sacensībām, un ir uzsācis ļoti nopietnu gatavošanos, lai cīnītos par čempiona titulu šajā seriālā.
Niks Afelbaums gatavs uzvarām motokrosa trasēs

Niks Afelbaums ir uzsācis sadarbību ar Andri Bārbeli, un turpmākajā sezonā sadarbībā ar šo Latvijas speciālistu pilnveidos savu braukšanas tehniku un ātrumu trasē. Svētdien būs interesanti pavērot viņu Latvijas čempionāta otrajā posmā, vai viņam atkal tikpat pārliecinoši izdosies izcīnīt uzvaras abos braucienos.   

Sestdien, 15. maijā, „Kings Afītis” būs redzams festivālā „Monster Games”, kur piedalīsies „Adrenalin.lv” rīkotajā šovā sacenšoties ar Rockstar zvaigzni Mārtiņu Aleksandroviču un „Monster Energy” pārstāvjiem Gundaru Gauši, Kasparu Krauli, Kārli Sabuli un Niku Platkēviču.   
 
Niks Afelbaums (Kings Afītis) komentē: “Man ir liels prieks, ka atkal varu trenēties pie Andra Bārbeļa, jo uzskatu viņu par vienu no labākajiem motokrosa speciālistiem. Šobrīd ļoti aktīvi gatavojos Latvijas čempionāta otrajam posmam un „Battery Superkauss” sacensībām, un esmu nospraudis sev mērķi tajās uzvarēt.

Sestdien arī piedalīšos interesantā šovā festivālā „Monster Games”, kur centīšos iepriecināt savus uzticīgos fanus un Rīgas meitenes ar labu izrādi, un domāju, ka „Superkauss” posmā Aizputē rockstar zvaigznei Mārtiņam Aleksandrovičam būs man jāmazgā motocikls, jo Adrenalin.lv rīkotajā šovā viņš man zaudēs.”

Lasi vēl...
» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV