Otrdiena, 30.Aprīlis 2024. » Vārdadienas svin: Liāna, Lilija, Alta;

BK „Ventspils” gatavojas noslēgt sezonu

BK Ventspils, 13.05.2010. 09:12

Ceturtdien, 13. maijā, plkst.  18:30 Latvijas Basketbola līgas (LBL) trešo bronzas sērijas maču aizvadīs "Ventspils" un "Valmieras" vienības. Ventspilniekiem līdz bronzas medaļu saņemšanai atlicis uzvarēt vienu spēli.

Abos pirmajos mačos ventspilnieki Vidzemes kluba grozā sameta vairāk nekā simts punktus - pirmajā 114 un otrajā 104. Ja valmierieši pirmajā spēlē nespēja izrādīt nopietnu pretestību, tad savā laukumā gan - varētu pat teikt, ka "Ventspils" izlīda un uzvara nāca ļoti sīvā cīņā. Atšķirībā no pirmā mača, otrajā laukumā valmieriešiem devās par vienu spēlētāju vairāk - Klāvs Bedrītis bija izārstējis savainojumu un palīdzēja komandai ar 11 punktiem, apliecinot savu snaipera reputāciju (metieni no spēles 4/4).

Tomēr joprojām sastāvā nav un šosezon arī vairs nebūs Juris Andžejevskis un Sandis Amoliņš - divi komandas kodola spēlētāji.

Ventspils Olimpiskajā centrā mājinieki pirmajā mačā nodemonstrēja izcilu precizitāti, īpaši pirmajās 20 minūtēs. Visā mačā kopumā kurzemnieki sameta 76% izmestos divpunktniekus un 55% trīnīšu. Ja arī ceturtdienas vakarā "Ventspils" mājas grozos metīs ar tikpat augstu precizitāti, tad valmieriešiem būs maz argumentu, lai pagarinātu sēriju. "Ja komanda met ar tādu precizitāti, tad cīnīties pretī ir ļoti grūti," nupat uzrakstīto pēc pirmā mača apliecināja valmieriešu galvenais treneris Gatis Melderis.

"Lai kā ir gājis visas sezonas garumā, mēs vienmēr cīnāmies," treneris gan nenokar galvu. Valmieras komanda šajā sezonā jau sasniegusi vairāk nekā iepriekšējos gados, komanda tika pāri ceturtdaļfināla barjerai.

Pirms spēles tiks apbalvoti vēl vieni bronzas medaļnieki – Ventspils Augstskolas komanda, kuri LBL 2. divīzijā izcīnīja 3. vietu. Uz spēli tiek aicināti visi līdzjutēji, jo spēles noslēgumā BK „Ventspils” saņems arī MasterCard BBL bronzas medaļas. Pēc spēles kopīga fotografēšanā ar komandu un kāds laimīgais sezonas abonementa īpašnieks mājās dosies ar kādu īpašu balvu.

Lasi vēl...
» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV