Piektdiena, 26.Aprīlis 2024. » Vārdadienas svin: Rūsiņš, Sandris, Alīna;

Latvijas 2010. gada pludmales volejbola čempionāts startēs jau šajā nedēļas nogalē

LPVL preses dienests, 11.06.2010. 11:31

Jau šajā nedēļas nogalē, sestdien 12. jūnijā, Olimpiskā Sporta centra (OSC) pludmales volejbola laukumos tiks dots starts oficiālajai Latvijas pludmales volejbola čempionāta 2010. gada sezonai. Tā sāksies ar "Zelta OPEN Challenger" posmu vīriešu duetiem.

"Mūsu galvenais uzdevums arī šosezon ir veidot patīkamu vidi ne tikai sacensību dalībniekiem, bet arī pludmales volejbola draugiem – līdzjutējiem un atbalstītājiem. Pēdējo gadu laikā dalībnieku skaits sacensībās audzis un ceram, ka pludmales volejbola popularitāte turpināsies arī šosezon," īsi pirms sezonas pirmā turnīra atzīst Latvijas Pludmales Volejbola līgas sacensību koordinatore Ruta Millere.

Atšķirībā no "Zelta OPEN" posmiem "Zelta OPEN Challenger" turnīros nedrīkst piedalīties 40 labākie spēlētāji no kopējā Latvijas reitinga, kas dod iespēju pie spēlēšanas laba līmeņa turnīros tikt arī tiem, kuru meistarības līmenis pagaidām nav pietiekams "Zelta OPEN" posmu pamatturnīriem.

Pirmajam "Zelta OPEN Challenger" posmam, kas jau šajā nedēļas nogalē risināsies pie Olimpiskā Sporta centra Rīgā, pietecies 21 duets. Ar pirmo numuru sacensībās izlikti Ģirts Glāzers un Kristaps Birzulis, otrais ticis Raimondam Kavieram un Igoram Ivanovam, bet trešais Jānim Sakniņam un Ralfam Ozoliņam. Sacensības notiks pēc 24 divmīnusa sistēmas un risināsies vienu dienu. Sacensību sākums paredzēts pulksten 9.45, bet noslēgties tas varētu sestdienas vakarā, turnīra fināls paredzēts pulksten 20.00. Kopējais turnīra balvu fonds – 100 Ls.

Jau pēc nedēļas plānots pirmais Latvijas čempionāta posms vīriešiem – "Zelta OPEN". Jau šobrīd zināms, ka pirmajā "Zelta OPEN" posmā startēs arī Mārtiņš Pļaviņš un Jānis Šmēdiņš. Tāpat kā aizvadītajā sezonā, arī šosezon galvenie Latvijas "bīča" notikumi risināsies Jūrmalā, Dubultu pludmalē.

Latvijas 2010. gada pludmales volejbola čempionāta turnīri:

LČ turnīri vīriešiem:
"Zelta OPEN" 1. posms vīriešiem – 18. - 20. jūnijs, Jūrmala
"Zelta OPEN" 2. posms vīriešiem – 2. - 4. jūlijs, Jūrmala
"Zelta OPEN" 3. posms vīriešiem – 23. – 25. jūlijs, Jūrmala
"Zelta OPEN" 4. posms vīriešiem – 6. – 8. augusts, Jūrmala
"Zelta OPEN" Fināls vīriešiem – 20. – 22. augusts, Jūrmala

"Zelta OPEN Challenger" 1. posms – 12. jūnijs, OSC
"Zelta OPEN Challenger" 2. posms – 26. – 27. jūnijs, Jūrmala
"Zelta OPEN Challenger" 3. posms – 10. – 11. jūlijs, Jūrmala

LČ turnīri sievietēm:
"Zelta OPEN Challenger" 1. posms – 26. – 27. jūnijs, Jūrmala
"Zelta OPEN Challenger" 2. posms – 10. – 11. jūlijs, Jūrmala
"Zelta OPEN Challenger" 3. posms – 21. – 22. augusts, Jūrmala

Šova turnīrs
"King of the beach" – 1. augusts, Jūrmala

Lasi vēl...
» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV