Ceturtdiena, 02.Maijs 2024. » Vārdadienas svin: Sigmunds, Zigismunds, Zigmunds;

Uvis Slakteis kļūst par divkārtēju Skandināvijas čempionāta čempiona titula ieguvēju

„Riga Powerboat Team", 14.08.2010. 22:06

Šodien Zviedrijas pilsētā Karlskronā norisinājās F2 Skandināvijas atklātā čempionāta trešais un noslēdzošais posms. Jau otro gadu pēc kārtas par sacensību kopvērtējuma līderi un čempiona titula ieguvēju ir kļuvis „Riga Powerboat Team" komandas pilots Uvis Slakteris.

Šajā čempionātā „Riga Powerboat Team" sastāvā piedalījās arī pieaicināts F1 pilots no Krievijas Staņislavs Kurcenovskis. Viņš šajā Zviedrijas posmā finišēja kā piektais, un līdz ar to arī kopvērtējumā ierindojās piektajā pozīcijā.

Ar otro vietu kopvērtējumā čempionātu beidza Uvja sīvākais šo sacensību konkurents Ēriks Starks (Eric Stark) no Zviedrijas. Arī trešajā vietā palika ne mazāk titulētais Nīderlandietis, pagājušā gada F2 Eiropas čempions Johans Koenradi (Johan Coenradi).

Par sacensību gaitu Uvis komentē: „Braukšanas apstākļi bija drausmīgi – liels vējš un milzīgi viļņi. Par matu no avarēšanas bija gandrīz vai katrs sacensību dalībnieks. Taču milzīgs prieks par uzvaru. Šīs bija ne tikai lieliskas sacensības, bet arī labs treniņš pirms F2 Pasaules čempionāta posma, kurš norisināsies pēc divām nedēļām Ukrainā, Kijevā."

Paldies visiem, kuri ir turējuši īkšķus par „Riga Powerboat Team" visu šo sacensību laiku. Īpašu paldies „Riga Powerboat Team" vēlas pateikt arī atbalstītājiem, kuri bija ieradušies sacensības Zviedrijā ne tikai vērot, bet arī palīdzēja komandai darbos pie laivu garāžām.

Lasi vēl...
» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV