Ceturtdiena, 02.Maijs 2024. » Vārdadienas svin: Sigmunds, Zigismunds, Zigmunds;

Uvis Slakteris Pasaules Čempionāta pirmajā pieciniekā.

„Riga Powerboat Team", 12.09.2010. 19:47

Šodien Itālijas pilsētā Viveronā „Riga Powerboat Team" pilots Uvis Slakteris piedalījās šogad pēdējā F2 Pasaules Čempionāta posmā ātrumlaivām. Uvis starp Pasaules līmeņa ātrumlaivu pilotiem finišēja piektajā vietā. Lai arī šajā čempionātā medaļas netika iegūtas, šo sezonu Uvis ir noslēdzis ar otro Skandināvijas čempionāta titulu.

F2 Pasales Čempionāta pēdējais posms izcēlās ar dramatisku avāriju, kurā cieta piecas laivas un kurā nopietnus savainojumus guva arī laivu piloti. Uvim no avārijas izdevās izvairīties par mata tiesu, un tikai veiksmīgas sakritības pēc, manevri caur samīcītām laivām un ūdens šļakstoņu paglāba Uvi no nelaimes.

Par kopvērtējuma uzvarētāju kļuva Johans Koenradi (Johan Coenradi) no Nīderlandes, kurš šajā posmā ieguva ceturto vietu, taču ar to pietika, lai čempiona titulu viņš ņemtu sev līdzi uz mājām. Šīs viņam ir jau otrais F2 Pasaules Čempiona tituls. Par pēdējā posma uzvarētāju kļuva itālis Paulo Zantelli, viņam sekoja brits Kolins Dželfs (Colin Jelf), trešais palika Jusefs Al Rubajans (Yousef Al Rubayan) no Kuveitas, ceturtais Johans Koenradi, piektais Uvis Slakteris.

Tā kā iepriekšējā Pasaules Čempionāta posmā Uvis piedzīvoja avāriju, šis posms Uvim nevarēja garantēt medaļu, taču sasniegumi ir atzīti un labi novērtēti. Uvis šogad otro reizi pēc kārtas ieguva Skandināvijas Čempionāta čempiona titulu, par ko arī ļoti priecājās šo sezonu noslēdzot.

„Riga Powerboat Team" izsaka vislielāko pateicību saviem atbalstītājiem un sponsoriem, sporta faniem un līdzi sekotājiem. Komanda mērķtiecīgi jau sāk noskaņoties nākamā gada sacensībām, un arī nākamajā gadā cer uz lieliem panākumiem.

Lasi vēl...
» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV