Ceturtdiena, 02.Maijs 2024. » Vārdadienas svin: Sigmunds, Zigismunds, Zigmunds;

Uvis Slakteris iegūst gada balvu tehnisko sporta veidu grupā

"Riga Powerboat Team", 12.12.2010. 19:34

Uvis Slakteris sporta laureātu sarīkojumā atzīts par līderi tehnisko sporta veidu grupā. Pasākums norisinājās piektdien 10. decembrī, un tajā tika sveikti labākie sportisti Bauskas novadā. Par lieliskiem sasniegumiem kā valsts tā starptautiskajās sacensībās, papildus Uvim, tika sveikti vēl septiņi Bauskas novada sportisti.
Uvis Slakteris iegūst gada balvu tehnisko sporta veidu grupā

Sportistu sniegums tika novērtēts no laikraksta "Bauskas Dzīves" lasītāju loka, kas vērtēšanu veic jau vairākus gadus pēc kārtas, lai noskaidrotu tieši populārākos sportistus. Pārliecinošas simpātijas ieguva "Riga Powerboat Team" F2 ātrumlaivu pilots Uvis Slakters, kurš pārstāvēja aizraujošo motoru sporta grupu.

Šī gada sezonā Uvis Slakteris ātrumlaivu sportā izcīnījis vairākus ievērojamus sasniegumus. Kā vienu no galvenajiem noteikti var pieminēt otro gadu pēc kārtas iegūto Skandināvijas čempiona titulu F2 ātrumlaivām. Uvja popularitāti noteikti vairo arī fakts, ka viņš nepārtraukti cīnās ar Pasaules grandiem F2 Pasaules čempionātā, kā arī pagājušā gada debijas panākumi F1 ātrumlaivu sacensībās, kur Uvis ieguva prestižo titulu "Rookie of the Year".

"Riga Powerboat Team" izsaka vislielāko pateicību gan saviem atbalstītājiem, sporta faniem un līdzi sekotājiem, gan "Bauskas Dzīves" redakcijai un novada domei par lielisko ikgadējo tradīciju. Komanda novēl visiem veiksmi, kā arī spēku sasniegt savus mērķus. Arī Uvis mērķtiecīgi jau sāk noskaņoties nākamā gada notikumiem un sacensībām, un arī nākamajā gadā cer uz lieliem panākumiem.

Lasi vēl...
» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV