Sestdiena, 27.Aprīlis 2024. » Vārdadienas svin: Tāle, Raimonda, Raina, Klementīne;

Uvis Slakteris izcīna trešo vietu F2 pasaules čempionāta otrajā posmā

EasyGet.lv, 18.06.2012. 10:03

Svētdien, 17. jūnijā, Zviedrijas galvaspilsētā Stokholmā norisinājās F2 pasaules čempionāta ātrumlaivām otrais posms. „Riga Powerboat Team" pilotam Uvim Slakterim šīs bija veiksmīgas sacensības. Uvis ieguva trešo vietu, tādējādi kopvērtējumā pakāpjoties uz piekto vietu, informē „Riga Powerboat Team".
Uvis Slakteris izcīna trešo vietu F2 pasaules čempionāta otrajā posmā

Līdzīgi kā iepriekšējā posmā, pilotiem nemieru sagādāja spēcīgs vējš un lietus. Taču lielākos šķēršļus Uvim radīja motora tehniskie bojājumi. Brīvajos treniņos rūpnīcas defekta dēļ bija nepieciešams nomainīt dzenskrūvi, un distance nācās veikt ar nepiemērotu aprīkojumu. Par spīti visam Uvis finišēja trešais, un viņš to raksturo kā lielu sasniegumu.

Uvis komentē: „Dienas sākumā viss liecināja, ka varēsim pretendēt uz pirmajām vietām. Diemžēl gadījās neparedzēti apstākļi, un mums vajadzēja pielāgoties. Kopumā uzskatu, ka trešā vieta ir labs sasniegums, un komanda ir priecīga."

Pirmais šodien finišēja pagājušā gada pasaules čempions zviedrs Eriks Starks (Erik Stark). Šī PČ posma gaitā otro vietu pastāvīgi ieņem vēl viens zviedrs Tommijs Valštens (Tommy Wahlsten). Viņš piekāpās Uvim gan kvalifikācijas braucienos, gan Match Race sacensībās, un šoreiz finālbraucienā pieklājīgi palaida pa priekšu savu tautieti.

Nākamais posms norisināsies Norvēģijā, 11. un 12. augustā. Tas būs trešais no pieciem šī gada PČ posmiem. Visi čempionāta posmi šogad norisinās Eiropā. Iespējams, nākamā posma norisei varēs sekot līdzi arī tiešsaistē F2 PČ mājas lapā http://f2worldchamp.com/.

Foto: Uvis Slakteris. Publicitāte foto

Lasi vēl...
» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV