Sestdiena, 18.Maijs 2024. » Vārdadienas svin: Inese, Inesis, Ēriks;

FK „Kurši" gūst pirmo panākumu

Mārtiņš Kozlovskis, 01.11.2010. 10:54

Svētdien, 31. novembrī, pie savas pirmās uzvaras Latvijas florbola virslīgā šajā sezonā tika Liepājas florbola klubs „Kurši", kas spēlējot savās mājās ar rezultātu 7:3 lika kapitulēt „Bauskas" komandai.

Liepājnieki līdz šim astoņās čempionāta spēlēs nebija izcīnījuši nevienu uzvaru un ar vienu punktu turnīra tabulā komanda atradās pēdējā 13. vietā. Taču pirms šīs spēles bija pamatotas cerības uz pirmo panākumu, jo savu skatītāju klātbūtnē bija jātiekas ar 7. vietas īpašniekiem - „Bauskas" florbolistiem.

Spēli ar „aukstu dušu" iesāka mājinieki, kuri jau pirmajā minūtē pārspēja pretinieku vārtsargu, tādējādi izvirzot vadībā „Kuršus" – 1:0. Turpinājumā gan viesi savu spēli uzlaboja un perioda turpinājumā guva divus bezatbildes vārtus, tādējādi pirmajā pārtraukumā dodoties minimālā vadībā – 1:2.

Otro periodu mājinieki iesāka vareni un perioda vidū „Kurši" bija izvirzījušies vadībā ar rezultātu 4:2. Līdz perioda beigām viesi vienus vārtus atguva, taču pēdējās 20 minūtes tika uzsāktas pie plus 1 – 4:3.

Kā vēlāk izrādījās, trešais periods liepājnieku izpildījumā bija īpaši veiksmīgs, kuru laikā pretinieku vārtsargs tika pārspēts trīs reizes, turklāt savi vārti tika nosargāti „sausā". Līdz ar to, spēle noslēdzās ar itin pārliecinošu liepājnieku uzvaru 7:3. Pēc šīs uzvaras „Kurši" beidzot pametuši turnīra tabulas pēdējo vietu, pakāpjoties uzreiz par divām pozīcijām augstāk.

Nākošās divas spēles liepājnieki aizvadīs pēc divām nedēļām. Vispirms, 13. novembrī, izbraukumā būs jāmērojas spēkiem ar „Rubenes" komandu, bet dienu vēlāk, 14. novembrī, Liepājas Olimpiskajā centrā viesosies vieni no šā brīža principiālākajiem liepājnieku pretiniekiem „Telms/Energokomplekss" florbolisti. Spēles sākums pulksten 17:00.

Latvijas florbola čempionāts, 31. oktobris:

FK "Kurši" – FK "Bauska" – 7:3 (1:2, 3:1, 3:0)

Metienu attiecība:
36:29 (8:13, 14:9, 14:7)
Rezultatīvākie:
FK "Kurši" – Mārtiņš Gross 2 (2+0), Kaspars Klamers 2 (1+1), Kārlis Laucis 2 (1+1), Elans Zīverts 2 (1+1), Gints Siliņš 2 (0+2).
FK "Bauska" – Toms Niedre 2 (1+1), Gints Velmunskis 2 (1+1).

Lasi vēl...
» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV