Piektdiena, 26.Aprīlis 2024. » Vārdadienas svin: Rūsiņš, Sandris, Alīna;

„Battery Superkausa" posmā Kuldīgā gaidāmas izšķirošas cīņas

Superkauss, 10.08.2011. 10:08

„Battery Superkauss" Kuldīgas posms, kas notiks šo svētdien, 14.augustā Upīškalna moto trasē, viennozīmīgi būs izšķirošs daudziem, jo īpaši MX Pro klases līderiem - Laurim Freibergam (Pure Chocolate FFF Vītols) un Dāvim Līvam (Motokurzeme).
„Battery Superkausa" posmā Kuldīgā gaidāmas izšķirošas cīņas

Kā ziņots, Dāvis Līvs iepriekšējā „Battery Supekauss" posmā Lažas moto trasē ir guvis nepatīkamu pēdas kaula traumu, kas viņam liedz uz 110% sagatavoties gaidāmajai cīņai Kuldīgā. Taču Dāvis, cīņasspara un apņēmības pilns, ir gatavs parādīt savu maksimālo sniegumu un, neskatoties uz traumu, cīnīties par uzvaru. Šobrīd Freibergu un Līvu šķir vien nieka 4 punkti, un viennozīmīgi abi sportisti vēlēsies iegūt maksimālākās priekšrocības pirms „Battery Superkauss" fināla 4.septembrī Brocēnos.

Ļoti labā fiziskā formā ir Dāvis Ivanovs (MX Moduls), kurš šobrīd atrodas 3.vietā. Sportists pēdējos divos "Battery Superkauss" posmos bija reālākais "drauds" jau minētajiem MX Pro klases līderiem un atsevišķos braucienos ar savu MX2 klases motociklu "uzbruka" gan Līvam, gan arī Freibergam. Kā vēl viens pierādījums Ivanova gatavībai cīnīties par uzvaru Kuldīgas posmā ir pagājušajā nedēļas nogalē notikušā Pasaules MX1/MX2 GP izcīņa, kurā sportists izcīnīja savu pirmo ieskaites punktu MX2 klasē šajā sezonā, kas norāda uz sportista varējumu.

Ir zināms, ka uz Kuldīgas posmu pārsteigumu gatavo viena no titulētākajām Latvijas komandām "Rodeo MX Racing Team", kas darīs visu iespējamo, lai komandu vērtējumā paceltos pēc iespējas augstāk. Neoficiāli tiek runāts, ka uz Kuldīgu komandai palīgos ieradīsies kāds augstas raudzes MX Pro klases sportists. Uz lauriem neguļ arī šī brīža komandu vērtējuma līdere "Motosports-Elkšņi Racing Team". Tuvākajās dienās taps skaidrs, vai komandai varēs palīdzēt arī Pasaules čempionāta dalībnieki, kas nenoliedzami cīņas MX Pro klasē uzkurinās ar jaunu dzirksti.

Protams, arī Kvadri Pro klasē Kuldīgā mūs sagaida cīņas par katru trases metru. Jaunā latviešu kvadraciklistu paaudze, kas pagājušās nedēļas nogalē guva labu rūdījumu un pieredzi, piedaloties Eiropas čempionāta posmā Ķegumā, liks "galdā" visu savu "munīciju", lai pārspētu titulētos lietuviešus un arī vecmeistaru Agri Neiju. Pēc aizvadītajiem četriem posmiem par līderi Kvadri Pro klasē ir izvirzījies Edgars Meņģelis, neatlaidīgi viņu cenšas panākt divi lietuviešu braucēji: Imantas Tamulinas un Renaldas Petrulionis.

Rezultāti visās „Battery Superkauss" klasēs pieejami šeit: http://www.mylaps.com/championship/index.jsp?id=127176

Kā nokļūt?
Upīškalna trase atrodas pie lielajām antenām netālu no Kuldīgas apvedceļa. „Battery Superkauss" 2011.gada sacensību posmu karte: http://bit.ly/SupercupLV_Map_2011

Ieejas maksa „Battery Superkauss": 3Ls, bērniem līdz 12 g.vec. un pensionāriem – bez maksas.

Apskates objekti, naktsmītnes, ēdināšana u.c. jaukas lietas Kuldīgā šeit: http://www.visit.kuldiga.lv
www.superkauss.lv
www.twitter.com/superkauss
www.facebook.com/SupercupLV

Foto: MX Pro klase 2011.gada Aizputes posmā, (c) Rolands Rudītis

Lasi vēl...
» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV