Sestdiena, 27.Aprīlis 2024. » Vārdadienas svin: Tāle, Raimonda, Raina, Klementīne;

Rīgā notiks ZZ Čempionāta 2013 pusfināls

Easyget.lv, 10.05.2013. 16:21

Otrdien, 14. maijā Arēnā Rīga norisināsies pēdējais pusfināls Latvijā vērienīgākajām skolēnu sporta un prāta spēlēm ZZ Čempionāts 2013. Pusfinālā spēkiem mērosies 120 radošākās Rīgas un Rīgas reģiona klases, kuras cīnīsies par iespēju doties uz lielo čempionāta finālu 1. jūnijā.
Rīgā notiks ZZ Čempionāta 2013 pusfināls

Skolēni ir godam izpildījuši mājasdarba uzdevumu – radīt jaunu sporta veidu – un pēc rūpīgas visu pieteikumu izvērtēšanas ir noskaidrotas klases, kuras iekļuvušas ZZ Čempionāta pusfinālos. Arēnā Rīga sacentīsies 120 klases no Rīgas un Rīgas reģiona, pulcējot ap 3000 skolēnu, kā arī skolotājus, līdzjutējus un pārējos pasākuma interesentus. Visplašāk tiks pārstāvētas klases no Rīgas, Ogres, Siguldas un Salaspils pilsētām. Pusfinālu sacensības notiks visas dienas garumā un kā pirmie par ceļa zīmi uz lielo finālu cīnīsies juniori, 4. – 5. klašu grupa, tiem sekos 6. – 8. klašu grupa un pusfināla cīņu noslēgs 10. – 11. klašu grupa. Precīzs saraksts ar klasēm, kuras piedalīsies Rīgas un Rīgas reģiona pusfinālā, pieejams šeit: http://bit.ly/197FHlV.

Šogad ZZ Čempionātam skolēni iesūtījuši rekordlielu mājasdarbu skaitu, kuros tika izmantotas visas iespējas demonstrēt savu radošo izdomu, radot jaunus sporta veidus, ko spēlēt kopā ar draugiem. Lai pārliecinātos par skolēnu vēlmi piedalīties ZZ Čempionātā 2013, piedāvājam ieskatam dažus no interesantākajiem skolēnu jaunradītajiem sporta veidiem: 4. – 5. klašu grupa: http://bit.ly/17sGm2n, 6. – 8. klašu grupa: http://bit.ly/187iuCE un 10. – 11. klašu grupa: http://bit.ly/153A4sE.

Tāpat pirmo reizi sacensību vēsturē ikviens varēs atbalstīt savus favorītus, vērojot pusfinālus tiešraidēs, kas tiks nodrošinātas sadarbībā ar Latvijā lielāko portālu tīklu Pilsēta24.lv.

Savukārt tām klasēm, kuras nekvalificējās pusfināliem vai arī nokavēja pieteikšanās termiņu, ZZ Čempionāts sniedz otru iespēju. Līdz 15. maijam visas klases, kuras nepiedalās pusfinālu sacensībās, var pieteikties Online ZZ Čempionātam un, pierādot, ka viņu lielākais atbalstītājs ir klases audzinātājs, iegūt ceļazīmi dalībai lielajā čempionāta finālā.

Lai pieteiktos Online ZZ Čempionātam, klasei jāveic īpašs mājasdarba uzdevums - jārada savas klases lielākais fans, radoši saģērbjot, safrizējot un sakrāsojot savu klases audzinātāju. Katrai klasei jāiesūta divas fotogrāfijas - pirms un pēc skolotāja pārvērtībām, kā arī jānofilmē līdz 20 sekundēm garš video, kurā redzams, kā skolotājs kopā ar klasi fano. Pieteikt klasi Online ZZ Čempionātam iespējams reģistrējoties mājas lapā www.zzcempionats.lv.

ZZ Čempionātu jau septīto gadu rīko Zelta Zivtiņa sadarbībā ar jauniešu organizāciju Avantis.

Foto: Publicitātes foto

Lasi vēl...
» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV