Piektdiena, 26.Aprīlis 2024. » Vārdadienas svin: Rūsiņš, Sandris, Alīna;

LNT Lieldienās piedāvā īpašu svētku programmu

Zane Pētersone, 03.04.2009. 13:23

Lieldienās kanāls LNT piedāvā izbaudīt īpašu svētku programmu ar jautrākām un pārsteigumiem bagātām piedzīvojumu filmām, komēdijām un raidījumiem.
LNT Lieldienās piedāvā īpašu svētku programmu

Lielajā Piektdienā, 10. aprīļa rītā plkst. 09:10 kanāls LNT piedāvā noskatīties piedzīvojumu animācijas filmu visai ģimenei „Trīs muskatieri”. Filma uzņemta pēc Aleksandra Dimā slavenā romāna motīviem. Francija, 17. gadsimts. Iekšējo karu pārņemto valsti vēl nestabilāku padara galma intrigas, kuras tiek vērptas ap karalienes Annas un angļu hercoga Bekingema romantiskajām attiecībām. Cenšoties atmaskot sazvērniekus, kardināls Rišeljē ir gatavs uz visu, jo arī viņš slepenībā mīl karalieni. Kardināla gvardi atrodas mūžīgā konfliktā ar karaļa musketieriem un nepaiet ne diena bez dueļiem starp abiem militārajiem grupējumiem.

Lai kļūtu par karaļa musketieri, Parīzē ierodas jaunais d`Artanjans un tūlīt pat tiek ierauts dažādu pārpratumu un notikumu virpulī. Pateicoties tiem, d’Artanjans iepazīstas ar slavenākajiem karaļa musketieriem Atosu, Portosu un Aramisu. Viņa bīstamie piedzīvojumi ir tikai sākušies – mīlestība pret skaisto Bonasjē jaunkundzi, draugu atbalsts, drosme un cēlsirdība – tas viss noderēs jaunajam gaskonietim, lai izdzīvotu šajā grūtajā laikā un glābtu karalieni no viņas ienaidniekiem!

Plkst. 17:00 varēsiet skatīties latviešu mākslas filmu „Vella kalpi”. Kinokomēdijas varoņu jaunība, azarts, spēles prieks un enerģija ļāvusi tiem kļūt par visas tautas mīluļiem; filmai komponētās Raimonda Paula dziesmas ātri vien kļuva populāras; filmas veselīgie joki un sentences ieguvušas mūsdienu folkloras statusu.

17.gadsimts, Trīsdesmit gadu karš. Rīga ir kā skaista sieviete – daudz ir tās tīkotāju. Pilsētas rāte slepeni grib pilsētu atdot bez cīņas, bet īstie Rīgas patrioti nedomā savu pilsētu atdot vienkārši tāpat! Pulcējas visi, kas prot zobenu celt. Trīs draugi, saukti par vella kalpiem, cīnās drosmīgi, liekot lietā ne tikai spēku, bet arī asprātību un viltību.

 
Plkst. 21:00 jūs priecēs jauns nedēļas notikumu izvērtējošs raidījums „Brīnišķīgās Vakara Ziņas ar Andu Auziņu”, kurā varēs sekot līdzi nedēļas spilgtākajām aktualitātēm, kas bieži izrādās līdz absurdam smieklīgas. Mēs esam maza valsts, bet noteikti viena liela ģimene. Un kā jau normālā ģimenē, mēs vadam savu ikdienu, ko veido neskaitāmi notikumi, nianses un pagriezieni. Tās spilgtākās lietas ir svarīgi izcelt un paraudzīties uz tām vienkārša cilvēka brillēm. Raidījums būs nedēļas deviņu spilgtāko notikumu kopsavilkums, ko raidījuma komanda būs izanalizējusi tā kā neviens cits Latvijā to nedara. Īpaša pieeja, jeb citiem vārdiem – raidījuma veidotāji pamatīgi iedziļināsies lietās, kas mūs satrauc, priecē vai savādāk veido to kņudošo sajūtu vēderā. Pirmajā raidījumā veidotāji atklāj, ka plāno pievērsties kādas ļoti pamanāmas reklāmas analīzei, noskaidrot, ko tauta īstenībā domā par Valdi Dombrovski, kā arī nodos atklātībai īstos policijas rāciju ierakstus, kas iegūti grautiņu laikā Vecrīgā. Un ne tikai, jo raidījuma saturs ir atkarīgs no notikumiem ar un ap mums.

Plkst. 21:30 LNT piedāvā noskatīties episku drāmu „Gredzenu pavēlnieks: Karaļa atgriešanās”. Gredzenu brālības ceļojums tuvojas noslēgumam. Saurona karaspēks dodas uzbrukumā Gondoras galvaspilsētai, lai dotu izšķirošo triecienu. Reiz tik krāšņajai karaļvalstij vairāk nekad agrāk ir vajadzīgs valdnieks. Vai Aragons spēs īstenot to, ko liktenis viņam lēmis? Vai izdosies nodrošināt Frodo iespēju pabeigt uzdoto? Ir pienācis brīdis, kad izšķirsies Viduszemes liktenis!

11. aprīlī plkst. 19:00 būs iespēja noskatīties īpašu „Prāta Banka” raidījumu, kurā piedalīsies LNT raidījuma „900 sekundes” moderatori Kristīne Garklāva un Ģirts Timrots.

Plkst. 21:10 varēsiet vērot šova „Sapņu līgava” 2. sēriju, kurā līgavaiņi nokļūs neparastā situācijā, kas viņiem liks uz sevi paskatīties caur citu prizmu. Daļa no puišiem lieliski iejutīsies sieviešu tēlā un tas viņu personības atklās daudz spilgtāk nekā ierastais uzvalks. Ieva izmantos astrologa padomu, lai noskaidrotu, kādu motīvu vadīti puiši piedalās šovā un kuri ir viņai piemērotākie līgavaiņu kandidāti. Vai kāds no puišiem atzīsies Ievai mīlestībā jau šajā sērijā un kā veidosies puišu attiecības savā starpā un ar Ievu?

Plkst. 22:10 LNT piedāvā noskatīties romantisku komēdiju „Zēnu lietas”. Jau pēc nedēļas būs Pola un Kārenas kāzas. Un atlikusī nedēļas solās būt saspringta – mēģinājumi, deju nodarbības, svarīgas tikšanās un, protams, vecpuišu ballīte... kas, pilnīgi iespējams, izmainīs itin visu. Jo nākamajā dienā pēc ballītes Pols savā gulta pamodīsies blakus meitenei. Un tā nepavisam nebūs Kārena!

Pirmajās Lieldienās, 12. aprīlī, LNT kanālā skatieties Latvijā uzņemtu piedzīvojumu filmu visai ģimenei „Kur pazudis Elvis?”. Filmas galvenie varoņi ir pieci skolēni, kurus vieno kopēji piedzīvojumi, meklējot savu noslēpumaini pazudušo klasesbiedru Elvisu. Dzenot pēdas, skolēni nokļūst aizraujošā piedzīvojumu virpulī, tiekoties ar dažādiem cilvēkiem un saskaroties ar visneparastākajām situācijām.

Plkst. 14:00 LNT piedāvā noskatīties mākslas filmu „Vējiem līdzi”.

Amerikas kino „stūrakmens”, pasaulē populārākais un aizkustinošākais stāsts par „Dienvidu meiteni” Skārletu O’ Hāru, kuras īriskā spīts un neatlaidība vada viņu caur Pilsoņu kara un pēckara dzīves grūtībām. Vien pārāk vēlu Skārleta iemācās novērtēt cilvēkus un saprast, kurš īsti ir viņas mūža vīrietis.

Plkst. 21:00 LNT Tev nodrošinās pozitīvas emocijas šovā "Latvijas Zelta talanti 2009" tiešraidē no Cēsīm. Skaties 10 spilgtākos un pārsteidzošākos šova dalībnieku priekšnesumiem un nosaki talantīgākos!

Otrajās Lieldienās, 13. aprīlī, plkst. 21:00 pie LNT ekrāniem tiek aicināta visa ģimene, jo tiks rādīta tieši skatītāju izvēlēta Lieldienu filma. Vai tā būs krimināla komēdija „Vēsā mierā”, vai piedzīvojumu komēdija „Asterix Olimpiskajās spēlēs”, vai varbūt melodrāma „Liekulības tirgus” – tas lai pagaidām paliek noslēpums!

Plkst. 23:15 skatītājiem piedāvā romantisku piedzīvojumu komēdiju „Dekamerons: Jaunavu teritorija”. Filmas darbība norisinās Florencē 14.gadsimtā, kad mākslas un izpriecu pilsētu pārņēmis mēris. Jaunais florencietis Lorenso nonācis nesaskaņās ar Gerbino - vīru, kurš savu labklājību vairojis, dzīvodams abās likuma pusēs. Lorenso dzīvību apdraud kā sērga, tā Gerbino, un viņš bēg no pilsētas, rodot patvērumu kā dārznieks sieviešu klosterī. Savukārt cienījamas florenciešu ģimenes vienīgā atvase Pampinea sērgas dēļ zaudējusi tuviniekus, un Gerbino piedraud viņai visu atņemt, lai nomaksātu tēva parādus. Kā otru iespēju Gerbino piedāvā viņai apprecēties, lai izkļūtu no parādu saistībām. Meitene izmisumā iestājas klosterī, kur sastop un iemīl Lorenso. Viņa pat, neatklājot seju, noskūpsta puisi, kuram nu starp mūķenēm jāatrod meitene, kas dāvājusi neaizmirstamo skūpstu.

Lieldienu brīvdienās ar jums būs kopā arī jūsu LNT iemīļotie raidījumi ierastajā laikā – piektdien, 10. aprīlī un pirmdien, 13. aprīlī plkst. 19:10 – interaktīvais raidījums „Tautas balss” un plkst. 20:35 raidījums „Degpunktā”, kā arī svētdien, 12. aprīlī, plkst. 19:15 LNT Ziņu „Top 10”.  

Priecīgas lieldienas novēl LNT!


Lasi vēl...
» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV