Sestdiena, 01.Jūnijs 2024. » Vārdadienas svin: Mairita, Bernedīne, Biruta;

Notiks veloizstādes „Sapņi uz riteņiem” noslēguma pasākums

Projekts "Pēdas", 23.04.2009. 16:04

25.aprīlī veloizstādes „Sapņi uz riteņiem” ietvaros Dānijas Karalistes vēstniecība un Dānijas Kultūras institūts sadarbībā ar Vides izglītības projektu „Pēdas” no 10:00 līdz 16:30 aicina piedalīties izstādes noslēguma pasākumā pie Rīgas Kongresu nama.
Notiks veloizstādes „Sapņi uz riteņiem” noslēguma pasākums

Diena sāksies ar veloskolu bērniem „Zaļā velospāre”, kuras mērķis ir apmācīt 35 bērnus no 12 līdz 14 gadu vecumam droši braukt ar velosipēdu un rosināt apzināties velosipēdista kā transporta līdzekļa vadītāja  pienākumus ceļu satiksmē. Veloskolas audzēkņiem būs iespēja nokārtot CSDD ieskaiti, iegūt velobraucēja apliecību, kā arī piedalīties konkursā.
 
Pasākumā pie Rīgas Kongresu Nama uzstāsies mūziķu grupa „Čehols” un velotriālisti no kluba „Karters”, kā arī būs prezentācija ”Velotūrisms Latvijā”. Visiem bērniem būs iespēja izbraukt ar divriteni un piedalīties radošajā darbnīcā.

Plkst. 12:00 dalībniekus un viesus uzrunās pasākuma atbalstītāji – LR Satiksmes ministrs Kaspars Gerhards un Dānijas Karalistes vēstniecības atašejs Karīna Milina.

Plkst. 16:00 pasākuma noslēgums un dalībnieku apbalvošana.

Lasi vēl...
» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV