Pirmdiena, 20.Maijs 2024. » Vārdadienas svin: Venta, Salvis, Selva;

Indonēzijas kultūras un amatniecības dienu izstāde pagarināta līdz 30.maijam

Liena Galēja, 27.05.2009. 14:29

Pateicoties apmeklētāju interesei, Ārzemju mākslas muzejs piedāvā unikālu iespēju, vēl nedēļu – līdz sestdienai, 30.maijam – vērot Indonēzijas kultūras un amatniecības dienu izstādi. Izstādē apskatāmas tradicionālās Indonēzijas batikas, var nogaršot Austrumu saldumus, aplūkot fotogrāfijas no ceļojumiem pa Indonēziju...
Indonēzijas kultūras un amatniecības dienu izstāde pagarināta līdz 30.maijam

Piektdien, 29.maijā pl.15.00 LU profesora Dr.Leona Taivāna lekcija par Indonēzijas kultūru.

Savukārt skolēnus visas nedēļas garumā aicinām piedalīties RADOŠAJĀS DARBNĪCĀS un KONKURSĀ PAR ĀZIJU. Konkursa labākajiem dalībniekiem – pārsteiguma balvas no Indonēzijas.

Vēl tikai šo nedēļu apmeklētājiem iespējams arī aplūkot Indonēzijas tradicionālā ēnu teātra – wayang lelles. Wayang teātra lelles ir Slēmanas provinces dāvinājums Ārzemju mākslas muzejam.

Par unikālo iespēju, realizēt šo projektu, ar kura starpniecību Latvijā pirmoreiz tiek sniegts tik plašs ieskats Indonēzijas mākslā un kultūras bagātībās, jāpateicas RIETUMU BANKAS atbalstam un Ārzemju mākslas muzeja dalībai Āzijas / Eiropas fonda ASEF izglītības un kultūras apmaiņas programmā, ko organizē abās kontinenta daļās slavenākos muzejus apvienojošā organizācija ASEMUS.

Lasi vēl...
» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV