Piektdiena, 10.Maijs 2024. » Vārdadienas svin: Maija, Paija;

Galerijā "Krāsu Aplis" atklās Reiņa Liepas gleznu izstādi

Krāsu aplis, 07.09.2009. 15:20

11.septembrī plkst. 18:00 radošajā galerijā ”Krāsu Aplis” Liepājā, Katoļu ielā, tiks atklāta gleznotāja Reiņa Liepas personālizstāde ”Atmiņu robs”.
Galerijā "Krāsu Aplis" atklās Reiņa Liepas gleznu izstādi

Izstāde iepazīstina ar gleznotāja spēju atgriezt atpakaļ laiku un ļauj ieskatīties viņa saglabāto atmiņu sajūtu zibšņos. Soli pa solītim, kopā ar Reini Liepu dodamies pa mākslinieka personīgo un intīmo atmiņu taku. Lai sastaptos ar tām atklāsmēm, kuras piedzīvoja mākslinieks, un sajustu nenovēršamo, kas izriet no tām.  Sekojot Reinim Liepam pa šiem atmiņu uzplaiksnījumiem, mums atklājas pašam gleznotājam nozīmīgs dzīves brīdis, kas atmiņā saglabājies kā nepārvarams gaismas un krāsu daudzums, kas atklājas visās gleznās vienkopus, ar reālas vietas, laika un cilvēka – sievietes līnijām. Šis pārdzīvojums uzrunā arī mūsu atmiņu strāvojumus, pietuvojot punktam, kas liek paskatīties citādi uz bijušo un esošo.

Izstādē būs apkatāmas gleznas no Reiņa Liepas nesen notikušās personālizstādes "Retrospekcija", kā arī plašākai publikai vēl neizrādīti darbi.

Visi laipni gaidīti uz izstādes atklāšanu radošajā galerijā "Krāsu Aplis", Liepājā, Katoļu ielā!

Izstāde būs apskatāma līdz 7. oktobrim.

Lasi vēl...
» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV