Svētdiena, 28.Aprīlis 2024. » Vārdadienas svin: Terēze, Gundega;

No Latgales mežiem ir atgriezusies Magone

Galerija "Krāsu Aplis", 09.12.2009. 10:36

Ar dzidrāku ožu, niansētāku dzirdi un možākām acīm ir atgriezusies jaunā māksliniece Magone Šarkovska.
No Latgales mežiem ir atgriezusies Magone

Pēc diplomdarba aizstāvēšanas un pirmās personālizstādes Magone devās atpūsties no pilsētas spriedzes uz Latgales mieru.

Nododamies garās pastaigās pa mežu, vērojam pusnakts debesis māksliniece arī gleznoja, jo kā nākošais piedzīvojums gaidīja jau maģistra darbs.

Bet nu, pirms finiša taisnes vēl tikai vērtējums no Latvijas Mākslas Akadēmijas profesora Ivara Heinrihsona un Magone savas jaunākās gleznas - maģistra darbu - ved uz Liepāju.

Galerijā "Krāsu Aplis" no 10.decembra līdz 2010.gada 12.janvārim būs skatāma Magones Šarkovskas personālizstāde " Spoguļbumba" *

Visi laipni aicināti iepazīties ar Magoni un mākslinieces maģistra darba gleznām 9.decembrī plkst. 18:00 Galerijā " Krāsu Aplis" , Katoļu ielā.

* raidioraidījums starpgalaktiskajā radiostacijā, kurā tiešajā translācijā tiek raidīti jauna humanoīda iespadi no Planētas Zeme.

Lasi vēl...
» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV