Svētdiena, 28.Aprīlis 2024. » Vārdadienas svin: Terēze, Gundega;

Liepājā tiks atklāta lomogrāfijas izstāde

Baltijas lomogrāfijas biedrība, 11.11.2009. 15:44

Šo piektdien, 13.novembrī, Baltijas Lomogrāfijas biedrība aicina uz 3000 bilžu mozaīkas atklāšanas ballīti  „Krāsu Aplī”, Katoļu ielā.
Liepājā tiks atklāta lomogrāfijas izstāde

Izstāde „Baltija Lomogrāfijas krāsās” iepriecinās ikvienu cilvēku  – neatkarīgi no vecuma, dzimuma un nodarbošanās.

Interesants piektdienas vakars, ko papildinās foto-filmiņu pārtīšanas skaņas un krāsaino zibspuldžu gaismas.  Tā kā visi Liepājas lomogrāfi – ņemiet līdzi savus lomo-aparātiņus un pāris foto-filmiņas.

Izstādes atklāšanas pasākumā varēs apskatīt un iepazīties arī šīm satriecoši-kičīgajām lomogrāfijas kamerām – tieši ar tādām kamerām Lomogrāfi visā Baltijā un Pasaulē rada dzīvespriecīgus, krāsainos, neparastus uzņēmumus, un tieši šādi uzņēmumi veido šo bilžu mozaīku jeb lomosienu.

Ja ir vai radīsies vēlēšanās kādu kameru iegūt savā īpašumā, tad to piektdien  „Krāsu Aplī” var izdarīt par īpaši draudzīgām cenām.

Par to - kas ir lomogrāfija - varēs papļāpāt ar  lomogrāfijas entuziastiem. Bet par mūzikālo atmosfēru parūpēsies divi visfeinākie Liepājas mūziķi – Kristaps Sudmalis un Ivars Ķivelītis.

Tiekamies „Krāsu Aplī” 13.novembrīm plkst.19:00!

Adrese: Katoļu iela, Liepāja

Vairāk par šīs izstādes tūri: http://www.lomography.lv/lomowall/lv/tour/

Lasi vēl...
» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV