Sestdiena, 27.Aprīlis 2024. » Vārdadienas svin: Tāle, Raimonda, Raina, Klementīne;

Ir iznācis "Pēc sniegputeņa" š!

Kušmens, 10.12.2009. 10:41 | komentāri (1)

Lai gan ārā vēl plosās rudenīgs lietus un mērcē tavas kājas peļķēs, jaunais š! ir klāt! Šoreiz 82 lappusēs stāsti par tēmu "Pēc sniegputeņa" – 18 mākslinieki ar starptautisku reputāciju piedāvā komiksus, kurus lasot var ne tikai mielot acis ar saldējumu, bet arī nopietni atsaldēt rokas. Latvijas stāstnieku vidū pazīstamie Kaspars Groševs, Rūta Briede, Mārtiņš Zutis, Maija Līduma un Reinis Pētersons, savukārt debiju piesaka dažādu mākslas disciplīnu radošais gars Oļa Vasiljeva no Ventspils un/vai Amsterdamas un Ernests Kļaviņš, kura trāpīgās karikatūras katru rītu tu jau noteikti lasi interneta vietnē Cita diena.
Ir iznācis "Pēc sniegputeņa" š!

Šī š! numura iznākšanu finansiāli atbalstījis Valsts Kultūrkapitāla fonds.

Lasi un pērc š! galerijā Istaba, ¼ Satori grāmatnīcā, lasītavā, tikšanās vietā un Lukabukā par 1,20 Ls vai raksti Kušmenam, lai sūta pa pastu par pusotru latu.

Kuš! pastkartes

Ziemassvētku, Jaunā gada apsveikumiem vai „vienkārši tāpat” dienām esam nodrukājuši pastkaršu komplektu ar 6 Latvijas un 1 Šveices ilustratora zīmējumiem. Meklē Kuš! komplektu ¼ Satori grāmatnīcā Lāčplēša ielā vai Tasty telpas Ziemassvētku tirdziņā tai pašā kvartālā nākamajā šķērsielā. Nebēdā par rindām pastā, turpat uz Ģertrūdes un Barona ielas stūra atradīsi arī vēstuļu kasti!

Kuš! un Ziemassvētki

Kuš! un maisiem citu jauku dāvanu vari atrast Tasty telpas tirdziņā. Radošas dāvanas radošajā telpā no 14. līdz 29. decembrim Martas ielā - tā viņi saka un aicina ciemos! Pirms turp dodies,  ieskaties: tastytelpa.lv

Kuš! Lisabonā

Pavisam drīz - 2010. gadā Kuš! ar "Pēdējo sērkociņu" (izstādi, kuru pētīji Survival Kit Baltajā Naktī septembrī) un peldmēteli koferī dosies uz Portugāles galvaspilsētu Lisabonu, lai veselu mēnesi no 8. janvāra līdz 8. februārim iedvesmotu vietējos un viesus ar savu parādīšanos izstādē kādā gluži svaigā galerijā.

Kuš! Lincā

Februārī Kuš! atkal ceļā   -  uz komiksu kūri Austrijā! Tur demonstrēs arī animācijas filmas no Latvijas. Ja gribi, lai arī tavējo tur redz, sūti mums ziņu. Filmai jābūt 3-8 minūtēm garai un angliski vai subtitriem angļu valodā. Lincas komiksu festivāls sadarbībā ar Kuš! izvēlēsies, kuras rādīt uz lielā ekrāna.

Mēneša Ballīte

Kādi plāni sestdienai? Mēs šosestdien būsim Dirty Deal ballītē un baudīsim grupu Silards un Satellites LV mūziku. Iespējams, šī būs labākā pirmsziemassvētku ballīte! Pauzēs, kad atpūtināt kājas un ausis, dosim jaunāko š! par baltu velti ikvienam!

Ballīte sākas 22.00, ieejas maksa: trīs lati.

Lasi vēl...
» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV