Piektdiena, 26.Aprīlis 2024. » Vārdadienas svin: Rūsiņš, Sandris, Alīna;

LTV1 Ziemassvētku vakarā pārraidīs Lindas Leen koncertu „Ziemasskaņas”

Ieviņa Ancena, 14.12.2009. 15:27

Tieši Ziemassvētku vakarā - ceturtdien, 24. decembrī, plkst. 21:15 LTV1 skatītājiem piedāvās šīs ziemas skaistāko koncertu - Lindas Leen jaunā albuma „Ziemasskaņas” programmu, kas Kongresu namā izskanēja vēl tikai vakar, 13. decembrī, vienīgajā Lindas Leen Ziemassvētku koncertā Rīgā.
LTV1 Ziemassvētku vakarā pārraidīs Lindas Leen koncertu „Ziemasskaņas”

"Ziemasskaņas" veidotas skaistāko Ziemassvētku filmu mūzikas noskaņās. Te ietvertas jaunas Lindas Leen oriģināldziesmas, tostarp arī gada skaistākā balāde - jaunā dziesma „Pamosties” duetā ar Renāru Kauperu, Raimonda Paula un citu pasaules klasiķu skaistākās Ziemassvētku melodijas, kas ieguvušas jaunu un neatkārtojamu skanējumu Liepājas simfoniskā orķestra izpildījumā.

Tāpat programmā iekļautas arī skaistākās melodijas no mūzikla „Mūzikas skaņas”.

Aranžējumus simfoniskajam orķestrim veidojusi Emmy balvas par mūziku animācijas filmai "Batman beyond" ieguvēja Lolita Ritmanis. Atdzejojumus no angļu valodas veidojis Jānis Elsbergs, dziesmu tekstiem izmantoti arī dzejnieces Ingas Gailes dzejoļi. Albuma muzikālā producente - Linda Leen.

"Ziemasskaņas" – tie ir divpadsmit stāsti par ziemu dabā un cilvēka sirdī, kas tā alkst pavasara…

Lasi vēl...
» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV