Sestdiena, 04.Maijs 2024. » Vārdadienas svin: Viola, Vizbulīte, Vijolīte;

Nacionālajā teātrī top izrāde “HOMO ERECTUS”

Inga Vasiļjeva, 14.12.2009. 17:08

17.decembrī Latvijas Nacionālā teātra Jaunajā zālē notiks Ingrīdas Lauzundas oficiāla farsa „HOMO ERECTUS” pirmizrāde, kuru veido režisors Regnārs Vaivars, scenogrāfs un gaismu mākslinieks Aigars Ozoliņš, kostīmu māksliniece, režisora asistente Anta Priedīte, tulkotājs Ingus Liniņš. lomās: Ģirts Liuziniks, Gundars Grasbergs, Līga Vītiņa, Marija Bērziņa un Arturs Krūzkops.

„Psiholoģisks pētījums par faktoriem, kas lika cilvēkam piecelties stāvus un sākt staigāt uz divām kājām. Par faktoriem, kuri tagad, kad vertikālā stāja ir labi uztrenēta, var sākt arī atrofēties - būt iejūtīgam, mīlēt cilvēkus, izvilkt nazi, kas kādam iedurts mugurā vai pasniegt glāzi ūdens. Kā arī par faktoriem, kas viņam joprojām liek mesties četrrāpus, riet, prasīt, ievilkt asti kājstarpē, laizīt roku vai ko citu, laizīt roku, kas viņu sit, laizīt roku, kas pasniedz desu...”, par izrādi stāsta režisors Regnārs Vaivars.

Lasi vēl...
» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV