Sestdiena, 20.Aprīlis 2024. » Vārdadienas svin: Mirta, Ziedīte;

LTV1 janvāra nogalē sāks demonstrēt divus jaunus seriālus

Ieviņa Ancena, 13.01.2010. 12:09

Drīzumā LTV1 skatītājiem piedāvās divus jaunus Francijas seriālus, kuru uzņemšana beigusies tikai nesen, bet savā dzimtenē tie jau paspējuši izpelnīties nedalītu skatītāju uzmanību, pulcējot fanu pūļus.
LTV1 janvāra nogalē sāks demonstrēt divus jaunus seriālus

No 25. janvāra darbdienu vakaros plkst. 18:30 LTV1 ēterā būs skatāms jauns Francijas seriāls „Otrā iespēja”. Lomās redzēsim Karolīnu Veitu, Sebastjānu Kurivo, Izabellu Vitari un Žiliju Viņjari.

Bērni un rūpes par ģimeni – tāda astoņpadsmit gadus bijusi Alises dzīve, ikdiena, nodarbošanās. Viņa ir priekšzīmīga sieva un īsta „supermamma”. Alise apprecējusies ļoti jauna, nekādu profesiju nav apguvusi un darba dzīvi nepazīst. Tomēr – nekas nav mūžīgs, un kādā jaukā dienā viņas vīrs Metjū aiziet no ģimenes – bez kāda brīdinājuma. Alisei pirmo reizi mūžā jānostājas uz savām kājām, jākļūst patstāvīgai. Viņas abiem bērniem – savas problēmas, kas agri vai vēlu kļūst arī par Alises problēmām, jo pusaudžu gadi ir sarežģīts laiks ikvienam. Tomēr Alise, cik spēj, palīdz bērniem un atbalsta viņus. Un tad pamestajai sievai, kas stāv uz savas līdzšinējās dzīves drupām, tomēr pievēršas veiksme – viņa dabū darbu.

Letīcija, kas jau ilgus gadus ir Alises draudzene, piedāvā viņai asistentes vietu savā reklāmas aģentūrā. Bet drīz vien Alises cerību stars apdziest – Letīcija, kas savas aģentūras darbu vada un kārto ar ļoti stingru roku, atceras, ka viņai jau ilgu laiku ir vēl nenokārtoti rēķini ar Metjū ...

Tas ir tikai pats sākums seriāla varoņu piedzīvojumiem un pārdzīvojumiem, nopietniem un arī tikai aizdomu radītiem attiecību sarežģījumiem. Kaut pasaule, kurā šie cilvēki dzīvo, ir gana nežēlīga, prasa daudz spēka, tomēr notikumu risinājums, visa noskaņa ir pozitīva un optimistiska. Seriāla pasaulē iedzīvojušies un savas attiecības kārto daudzi cilvēki – cik daudzi, tik dažādi, tomēr visu laiku vadošā sižeta līnija saistīta ar Alisi, rāda viņas attiecības ar bērniem, ar darba biedriem.

Savukārt no 28. janvāra ceturtdienās plkst. 22:25 sekosim Francijas seriāla „Ātrā palīdzība” spraigajiem notikumiem.

Šoreiz pusgada garumā vērosim, kā strādā un dzīvo kāda franču ātrās palīdzības brigāde, kurā ir trīs ārsti (Gaspārs, Patriks un Benedikta), medbrālis un medmāsa (Niko un Brižita), kā arī divi šoferi – palīgi. Ik dienas viņi saskaras ar dramatiskām situācijām, glābj dzīvības un redz nāvi, ar ko nekad tā arī nespēj samierināties.

Katram no viņiem ir arī savas personīgās problēmas: dakteris Gaspārs jau 10 gadus liedz sievai dzemdēt bērnu tik bīstamā pasaulē. Patriks, gluži pretēji, uzzina, ka viņam ir meita. Niko un Benedikta izrādās iesaistīti vienā mīlas trīsstūrī, bet dispečeres Karolīnas mērķis ir piecelties no ratiņkrēsla, lai varētu sēsties pie ātrās palīdzības stūres...

Seriālu „Ātrā palīdzība” („Equipe medicale d’urgence”, 2006- 2009), kas ar lieliem panākumiem tiek demonstrēts Francijā, uzņēmis režisors Etjēns Daēns. Lomās - Kristiāns Vadims, Sofija Brustāla, Frederiks Kirings, Fanija Žila, Nanū Garsija, Daniels Lobs u.c.

Lasi vēl...
» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV