Sestdiena, 27.Aprīlis 2024. » Vārdadienas svin: Tāle, Raimonda, Raina, Klementīne;

Valentīndienā kanālā LNT romantisku filmu pirmizrādes un mīlestības neprāts šovā „Aklās kāzas”

Zane Pētersone, 03.02.2010. 09:54

LNT gada mīļākajos un romantiskākajos svētkos – Valentīdienā skatītājiem dāvā  mīlestības pilnas filmas un jūtu neprātu šovā „Aklās kāzas”.
Valentīndienā kanālā LNT romantisku filmu pirmizrādes un mīlestības neprāts šovā „Aklās kāzas”

Valentīndienas priekšvakarā, sestdien, 13. februārī, plkst. 17:00 kanālā LNT romantiskā filma „Pirms saullēkta”. Tas ir stāsts par diviem jauniešiem Džersiju un franču studenti Selīnu, kuri vilcienā uzsāk sarunu. Kad pienāk laiks šķirties, viņi atklāj, ka labprāt turpinātu pazīšanos, tāpēc Selīna ļauj sevi pierunāt izkāpt jau Vīnē un nakti līdz Džesija lidmašīnai uz Ameriku pavadīt kopā. Kopīgās sarunās un pastaigās pa skaisto Vīni drīz abi atskārst, ka jūt viens pret otru ko vairāk par draudzīgu interesi. Taču viņu attiecībās nav vietas ne kopīgiem nākotnes plāniem, ne ilūzijām – šī visdrīzāk būs neatkārtojama tikšanās, un nakts, ko abi pavada kopā – viņu mīlestības vienīgā nakts.  

Plkst. 21:10 sāksies īsts mīlestības neprāta uzliesmojums LNT kanāla tiešraidē - šovā „Aklās kāzas”. Trīs meitenes un trīs puiši dosies uz savu pirmo randiņu tiešraides studijā. Neredzot cits citu, viņi centīsies saprast, kurš kuram ir vislabāk piemērots. Pēc iepazīšanās vienam pārim būs iespēja satikties un 24 stundas laika, lai iepazītos tuvāk.

13. februārī plkst. 22:40 LNT kanālā pirmizrāde – romantiskajai filmai „Pirms saulrieta”. Tas ir turpinājums stāstam „Pirms Saullēkta”. Nu jau pagājuši deviņi gadi kopš abu pārsteidzošās tikšanās un impulsīvi kopīgi pavadītās lieliskās nakts skaistajā Vīnē. Un nu Džesijam un Selīnai ir tikai viena pēcpusdiena laika ne mazāk skaistajā Parīzē, lai pārspriestu šajos gados pieredzēto, paraudzītos, kā abi mainījušies... un pārliecinātos, vai viņi joprojām sader kopā. Un izmantotu otro iespēju noturēt to, kuram reiz ļāva aiziet?

14. februārī, Valentīndienas vakarā, plkst. 20:20 dzīvo līdzi romantiskākā piedzīvojuma šova „Aklās kāzas” turpinājumam, kurā mēs visi būsim liecinieki tam, kā divi jauni cilvēki, pavadījuši diennakti kopā, pieņems savas dzīves nopietnāko lēmumu. Vai viņi būs gatavi teikt viens otram JĀ vārdu?

Uzreiz pēc tam LNT kanālā, plkst. 22:00, pirmizrāde filmai „Piezīmju grāmatiņa”. Filmu kritiķi un skatītāji visā pasaulē joprojām strīdas, kura ir visu laiku skaistākā mīlestības filma – „Titāniks”  vai „Piedzīmju grāmatiņa”. Tādēļ LNT skatītājiem, 14.februārī, uzreiz pēc šova „Aklās Kāzas” piedāvā aizkustinošāko no stāstiem –  „Piezīmju grāmatiņa”. Tā bija brīnišķīga vasara, kad Noa satika Eliju. Labi audzinātajai meitenei no turīgo aprindām un vienkāršajam lauku puisim nebija itin nekā kopīga, taču savām jūtām viņi pretoties nespēja, kaut bija katrs no savas pasaules. Un Elijas vecāki parūpējās, lai tā arī paliktu – lai katrs paliktu savā pasaulē. Noa uzrakstīja mīļotajai 365 vēstules, viņa nesaņēma pat vienu... taču pirmo mīlestību var izdzēst pat no atmiņas, bet no sirds – nekad!


Izbaudi romantiskāko nedēļas nogali kopā ar LNT!

Lasi vēl...
» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV