Sestdiena, 27.Aprīlis 2024. » Vārdadienas svin: Tāle, Raimonda, Raina, Klementīne;

Soderbergs, Paltrova un “Infekcija”

kinokino.lv, 17.02.2010. 16:02

Nebīstieties, ar Gvinetu Paltrovu un Stīvenu Soderbergu viss ir kārtībā. “Infekcija” ir Soderberga filmas nosaukums.
Soderbergs, Paltrova un “Infekcija”

Kā ziņo Empire, Stīvens Soderbergs, tas pats, kas saņēmis Oskaru par filmu “Satiksme”, tagad strādā pie filmas “Knockout”. Taču, pirms viņš ķersies klāt nākamajai lielajai filmai ar Maiklu Duglasu titullomā – “Liberače”, viņš grasās uzņemt „nelielu filmiņu” par globālu katastrofu vīrusa veidā. Nosaukums filmai būs “Infekcija” (mūsu latviskojums no oriģinālā “Contagion”).

Vēl gan nekas daudz par gaidāmo projektu nav zināms, tik viena, ka tā būs drāma par kādu globāla mēroga infekciju, kurā savu dalību apstiprinājušas tādas zvaigznes kā Mets Deimons, Keita Vinsleta, Džūda Lovs un Mariona Kotijāra. Tātad, tik maza šī „filmiņa” tomēr nešķiet. Tātad tagad šim zvaigžņu ansamblim pievienojas aktrise Gvineta Paltrova.

Filmai tagad tiek rakstīts scenārijs (filmas “The Informant” scenārija autora Skota Bērnsa vadībā), un drīzumā varam sagaidīt tālāku info par šo interesanto projektu. Filmai uz ekrāniem jāiznāk nākamgad. 

Ziņa publicēta sadarbībā ar kinokino.lv.

Lasi vēl...
» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV