Svētdiena, 05.Maijs 2024. » Vārdadienas svin: Ģederts, Ģirts;

Izrāde „Par vienu vīru..” pēdējo reizi vecajā sastāvā

Krista Jansone, 22.02.2010. 12:31

Piektdien, 26. februārī, plkst. 19:00 „Dirty Deal Teatro” pēdējo reizi sākotnējā sastāvā tiks izrādīts Latvijas objektu teātra „celmlaužu”, radošās apvienības UMKA.LV un grupas „Gaujarts” kopprojekts – muzikālā leļļu/objektu izrāde „Par vienu vīru...”
Izrāde „Par vienu vīru..”  pēdējo reizi vecajā sastāvā

Projekta pirmizrāde notika Ziemeļvalstu neatkarīgo teātru festivālā  „Lainsuojattomat X” 2009. gada septembrī, Pori (Somijā). Latvijā izrāde pirmo reizi tika izrādīta „Dirty Deal Teatro” trešās sezonas atklāšanas vakarā 2009. gada 17. oktobrī.

Sakarā ar martā plānotajiem rekonstrukcijas darbiem un izmaiņām aktier-ansambļa sastāvā izrāde atgriezīsies „Dirty Deal Teatro” tikai aprīļa repertuārā. Tāpēc nenokavē un nāc uz izrādi jau februārī.

Izrāde stāsta par vientuļu vīru, pasta darbinieku Jūliju, kura hobijs ir elektrotehnikas remontēšana. Jūlija dzīve jau diezgan sen ir kļuvusi par rutīnu - bez sapņiem un komunikācijas ar ārpasauli. Kādu dienu Jūlija pakalpojumi pastam vairs nav nepieciešami. Jūlijam nākas ar to samierināties.  Jūlijs cenšas pielāgoties jaunajiem apstākļiem. Tomēr kā aizpildīt savulaik pasta pienākumiem atvēlēto laiku? Gluži netīšam Jūlijs atrod izbrāķēto mēstuļu kasti...

Izrādes autori un veidotāji: Edgars Makens, Rūdolfs Kokins, Mārcis Gurtiņš, Edgars Šubrovskis, Ģirts Šolis

Mūzikas autori – Edgars Makens un grupa „Gaujarts”

Scenogrāfija, lelles, režija – Ģirts Šolis (UMKA.LV)

Biļešu cenas: iepriekšpārdošanā „Biļešu servisa” kasēs un www.bilesuserviss.lv 4LVL, pirms izrādes teātra kasē 5 LVL.

Lasi vēl...
» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV