Svētdiena, 19.Maijs 2024. » Vārdadienas svin: Sibilla, Teika, Lita;

Mets Deimons būs Roberts F. Kenedijs?

kinokino.lv, 24.02.2010. 12:44

Taps jauna biogrāfiska filma par Džona Kenedija jaunāko brāli Robertu, kuru uzņems režisors Gerijs Ross, ziņo Deadline Hollywood.
Mets Deimons būs Roberts F. Kenedijs?

Roberts Frānsiss Kenedijs (jeb Bobijs Kenedijs) bija atentātā nogalinātā Džona F. Kenedija jaunākais brālis un ikoniska persona amerikāņu politiskajā vidē. Pēc brāļa Džona nāves Roberts aktīvi iesaistījās politiskajos procesos, bija ASV ģenerālprokurors, kā arī Ņujorkas štata senators. 1968.gadā Roberts F. Kenedijs kļuva par ASV prezidenta kandidātu un uzsāka veiksmīgu prezidenta reklāmas kampaņu, taču 1968.gada 5.jūnijā pēc kādas publiskas uzstāšanās reizes viņš tika sašauts un vēlāk slimnīcā mira.

Aktierim Metam Deimonam šajā projektā piedāvāta titulloma, un visticamāk, ka filmā viņš piedalīsies, ja vien notiek „brīnums” un viņam neiepatīkas scenārijs. Taču tam nevajadzētu notikt, jo pie scenārija strādā filmas “Austrumu solījumi” un gaidāmās Dena Brauna grāmatas „Zudušais simbols” scenārija autors Stīvens Naits. Kā pamats lielā ekrāna versijai par Robertu Kenediju tiks ņemta biogrāfija ar nosaukumu „Viņa dzīve”.

Filmas režisors būs Gerijs Ross.

Ziņa publicēta sadarbībā ar kinokino.lv.

Lasi vēl...
» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV