Otrdiena, 07.Maijs 2024. » Vārdadienas svin: Henrijs, Jete, Henriete;

Mets Deimons filmā "The Monuments Men"

Raivis Žvagiņš, kinokino.lv, 06.12.2012. 13:40

Aktieris Mets Deimons kļuvis par jaunāko papildinājumu zvaigžņotajam aktieru sastāvam režisora ​​Džordža Klūnija filmā "The Monuments Men".
Mets Deimons filmā "The Monuments Men"

Aktieris joprojām ved sarunas ar režisoru par viņa piedalīšanos filmā, kurā piedalīsies tādi aktieri kā Daniels Kreigs, Keita Blanšeta, Bils Murejs, Žans Dužardēns, Džons Gudmens un Hjū Bonevils.

Drāma balstīta uz rakstnieka Roberta M. Edzela grāmatas ar tādu pašu nosaukumu motīviem. Tā stāsta par Otrā pasaules kara sekām, kad mākslas vēsturnieki un mākslas kuratori no anti-Hitlera koalīcijas apvienoja spēkus un sāka meklēt mākslas darbus, kas tika nozagti no Eiropas muzejiem.

"The Monuments Men" scenārija autori ir Džordžs Klūnijs un viņa ilggadējais radošais partneris Grants Heslovs. Filmas uzņemšanā tiks iesaistīti cilvēki no kinolentes "Argo" komandas, tajā skaitā komponists Aleksandrs Desplats. "The Monuments Men" var izrādīties visdārgākais projekts režisora ​​karjerā, to finansē Sony Pictures un 20th Century Fox.

Filmas uzņemšana tiks uzskākta 2013. gada 1. martā Eiropā, bet uz ekrāniem tā gaidāma 2014. gadā.

Foto: Mets Deimons. Publicitātes foto

Lasi vēl...
» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV