Svētdiena, 19.Maijs 2024. » Vārdadienas svin: Sibilla, Teika, Lita;

Mets Deimons nebūs Džeisons Borns

kinokino.lv, 01.03.2010. 15:46

“Borna” filmu cienītāji, šī nebūs patīkama ziņa jums. Režisors Pols Grīngrāss ir apstiprinājis, ka vairs neuzņems nevienu “Borna” filmu, raksta Totalfilm.
Mets Deimons nebūs Džeisons Borns

Patlaban notiek Pola Grīngrāsa jaunākās filmas “Zaļā zona” (“Green zone”) reklāmas tūre, kuras laikā režisors ir apstiprinājis, ka pavisam noteikti vairs neķersies klāt vēl vienai “Borna” filmai.

Savukārt aktieris Mets Deimons apstiprinājis, ka vēl vienā “Bornā” viņš piekristu filmēties tikai un vienīgi, ja to režisēs Grīngrāss. Tātad, filmas par Bornu ar Deimona piedalīšanos visticamāk vairs nebūs. Nekad.

Kā rakstījām pirms mēneša, medijos parādījusies informācija, ka “Borna” zīmols varētu tikt reanimēts jeb rebūtots. Ja tā notiks, tad centrālo varoni noteikti tēlos cits aktieris, un filmas notikumi stāstīs par Borna dzīvi pirms filmas “Borna Identitāte” notikumiem.

Nu ko, Deimonu izveicīgā un savu identitāti meklējošā slepenā aģenta Borna lomā mēs vairs jaunās filmās neredzēsim. Atliek gaidīt jaunumus par projekta tālāko nākotni un to, kurš filmu režisēs un kurš būs galvenajā lomā.

Par to, ka kāda “Borna” filma taps, varam būt diezgan droši. Visas trīs filmas bijušas komerciāli veiksmīgas, kā arī šis zīmols vēl nebūt nav izsmelts.

Ziņa publicēta sadarbībā ar kinokino.lv.

Lasi vēl...
» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV