Otrdiena, 21.Maijs 2024. » Vārdadienas svin: Ingmārs, Ernestīne, Akvelīna;

Teātra Žurka Kornēlija gatavojas pavasara iznācienam

Inga Vasiļjeva, 22.03.2010. 17:16

Sniega kupenā pie Nacionālā teātra vakaros manāma dzīvība – Teātra Žurka Kornēlija ir pamodusies no ziemas miega, iepazinusies ar situāciju Latvijā un nolēmusi pavasari pavadīt, gatavojoties Saeimas vēlēšanām.
Teātra Žurka Kornēlija gatavojas pavasara iznācienam

Pēc konsultācijām ar PR speciālistiem Žurka saprot, cik milzīga nozīme ir inovatīvai domāšanai un pareizi noorganizētai pozitīvisma kampaņai – jo garāks būs teicamo darbu un solījumu saraksts, jo vairāk vēlētāju balsu viņai tiks. Bet pozitīvisma kampaņai nepietiek uzkāpt uz Nacionālā teātra balkona un svilpot ruporā, mūsdienās vajadzīgi spoži sabiedrisko attiecību speciālisti, tādi, kam tauta tic. Tāpēc Kornēlija noslēdz savstarpējās sadarbības līgumu ar grupu „Labvēlīgais tips” un nolemj likt uz spēles visu! Uz Saeimu kopā ar Fredi!

Piedalās: Svetlana Bless, Jānis Skanis, grupa „Labvēlīgais tips”, Nacionālā teātra aktieri. Uz skatuves mēģinājumu procesā jau ir redzēti valsts finanšu pārvaldnieks, galvenā kontroliere, kāda medicīnas profesore, Latvijas lielākās pilsētas saimnieki u.c. nozīmīgas personas.

Pirmizrāde: 26.martā. Izrādes: 27. un 30.martā, 1., 5.,6.,11., 13., 14., 15., 18. un 25.aprīlī.


Lasi vēl...
» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV