Pirmdiena, 20.Maijs 2024. » Vārdadienas svin: Venta, Salvis, Selva;

Vulkāns piespiež Dzelzs vīru mainīt plānus

kinokino.lv, 20.04.2010. 09:23

Filmas “Dzelzs vīrs 2” pasaules pirmizrāde no Londonas tiek pārcelta uz Losandželosu Islandes vulkāna dēļ, ziņoVariety.
Vulkāns piespiež Dzelzs vīru mainīt plānus

Vulkāna izvirdums Islandē paralizējis gaisa satiksmi Eiropā jau vairākas dienas. Tas ir ne tikai radījis daudz neērtību ceļotājiem un milzu zaudējumus aviokompānijām, bet arī ietekmējis filmu zvaigžņu plānus un piespiedis filmas “Dzelzs vīrs 2” pasaules pirmizrādi rīkot Losandželosā nevis Londonā, kā tas bija plānots.

Studijas Paramount un Marvel Entertainment izplatītajā paziņojumā teiks: „Sakarā ar nenoteikto situāciju aviācijā, esam pieņēmuši lēmumu filmas pirmizrādi un preses konferenci rīkot Losandželosā”.

Džona Farvro jaunākās filmas “Dzelzs vīrs 2”, kurā filmējušās tādas zvaigznes kā Roberts Daunijs Jr., Skārleta Johansone, Gvineta Paltrova, Mikijs Rurks un citi, pasaules pirmizrāde bija paredzēta Londonā, 25.aprīlī. Tagad arī kino zvaigznēm un mediju pārstāvjiem, tāpat kā filmu skatītājiem, kas iestrēguši Eiropas lidostās, nāksies krietni mainīt savus plānus.

Kino industrijas darbinieki kļuvuši nemierīgi arī Kannu kinofestivāla ceļojumu plānu sakarā. Kā zināms, festivāls sāksies tikai 12.maijā, un vairākos avotos parādījušās ziņas, ka vulkāna izraisīto notikumu dēļ ir kompānijas un to darbinieki, kuriem jau tagad nākas saskarties ar neērtībām un plānu mainīšanu.

Tas pats attiecas arī uz gaidāmo Tribekas festivālu Ņujorkā, kas sāksies šonedēļ, jo daudzi ceļotāji no Eiropas vēl nezina, vai varēs ierasties uz to. 

Ziņa publicēta sadarbībā ar kinokino.lv.

Lasi vēl...
» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV