Otrdiena, 21.Maijs 2024. » Vārdadienas svin: Ingmārs, Ernestīne, Akvelīna;

Teātra Observatorijā gaidāma Raimonda Paula koncertizrāde „Tas ir laiks”

Olga Sukonņikova, 29.04.2010. 18:04

Spēlēt, dziedāt, radīt līdz pēdējam brīdim ir mākslinieka misija, un tikai Tā Kunga varā ir šo misiju pārtraukt. Kurš ir gatavs uzņemties Tā Kunga lomu mākslinieka ceļā uz Zemes?
Teātra Observatorijā gaidāma Raimonda Paula koncertizrāde „Tas ir laiks”

Tad, kad sāp sirds tik ļoti, ka sirdspukstu vietā skan mūzika un es lūdzu Tevi pārtapt par mīļiem vārdiem.... ir brīdis, kad jārunā, jādzied par to, ko nevar nopirkt, izpirkt, pārdot par naudu... tad uz skatuves riņķo apziņa, ka „Tas ir laiks”. 70. gadi, piano bārs, vakars ar mums tik iemīļotām Leonarda Koena un Raimonda Paula dziesmām, kuru pirmie akordi izsauc ovāciju vētru... nostalģija, kas liek aizdomāties par tik daudzām lietām..... reliģiju, vientulību, seksualitāti, sarežģītām cilvēku attiecībām... 

Ideja apvienot vienā koncertuzvedumā savas un kanādiešu kolēģa, pazīstamā dzejnieka, rakstnieka, dziedātāja un dziesmu autora Leonarda Koena dziesmas radusies Raimondam Paulam pēc tam, kad viņš dzirdēja dziedam Teātra Observatorijas jauno aktieri Rihardu Leperu. „Riharda zemais balss tembrs ļauj niansēti atveidot Koena melodiju bagātību. Turklāt arī manas dziesmas viņš izpilda ļoti labi,” atzīst maestro Pauls. Lai saglabātu Leonarda Koena estētiku un muzikālo rokrakstu, koncertā kā bekvokālistes piedalīsies arī aktrises Karīna Tatarinova un Maija Doveika. Tās būs dziesmas un stāsti par dziesmām Teātra Observatorijas aktieru izpildījumā. Koncertizrādes režisore Gaļina Poļiščuka.

„Tas ir laiks” sarunām par nākotni – zaudētām cerībām, zudušiem sapņiem un nepiepildītām ilgām! „Tas ir laiks” atklātībai!

Biļetes aicinām iegādāties „Biļešu Paradīzes” kasēs un internetā www.bilesuparadize.lv. Pirmizrāde – 12. maijā.

Lasi vēl...
» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV