Svētdiena, 05.Maijs 2024. » Vārdadienas svin: Ģederts, Ģirts;

Tiek reanimēts Leļļu mākslas muzejs un Muzeju naktī piedāvā īpašu programmu

Santa Liepa, 14.05.2010. 11:46

Leļļu mākslas muzejs ir pārcēlies par vienu māju tālāk un nu mājvietu radis Maskavas ielā 14, 15. maijā Muzeju naktī tiks atklāts leļļu daktera Ai-kā-sāp  doktorāts.

Arī līdzpaņemtām rotaļlietām būs pieejami sekojoši pakalpojumi – operācijas, reanimācijas, transplantācijas un konsultācijas, tiks izmantotas arī rācijas. Pieņemšanas laiks no plkst. 19:00 – 24:00. Sīkāka informācija un pieraksts pie speciālistiem arī turpmāk - www.dollart.lv

Pakalpojumus nodrošinās doktorāta galvenie speciālisti – leļļu teātra mākslas meistari, plaša profila ārsts–profesors Jānis Kirmuška, viņa brīnišķīgā asistente Laila Kirmuška, daudzu Latvijas bērnu iemīļota dakterīte – pediatre Anna Birka. Viņas lekcijas tēma – „Dažādu vecumu bērniem - dažādas rotaļlietas. Vecuma amplitūda no 1 gada līdz 100.

Latvijā ražotā dabiskā kosmētika "Madara" rūpēsies par visu atnākušo leļļu tīrību un sakopšanu, stāstot un rādot, kā to pareizi izdarīt kopā ar ecobaby. Tāpēc lūgums visiem mazajiem nācējiem līdzi paņemt savas lelles.
 
Vēl Leļļu mākslas muzejā notiks konkursi, produktu prezentācija un konsultācija.

Profesionālie „Studija Pluss” friziermeistari sniegs izsmeļošu informāciju par leļļu matu kopšanu, krāsošanu un griešanu. Tiks piedāvātas aktuālākās pasaules leļļu frizūru tendences, seno friziermeistaru darba rīku prezentācija, kā arī matu ondulācija.

Muzeja doktorāta otrajā stāvā (ieejas maksa 1Ls ) tiks piedāvātas īpašās terapijas:

Labsajūtu terapija – mūsu draugi no kafejnīcas „Ļeņingrad” par draudzīgām cenām piedāvās pretstresa dzērienu, asinsspiediena pazemināšanas kokteili, kā arī vitaminizētus dzērienus bērniem. Recepšu zāļu degustācija uz spirta bāzes tikai ar ģimenes ārsta norīkojumu!

Muzikālo terapiju nodrošinās lieliskā grupa „M.ART.A” - pakalpojums būs pieejams pēc plkst. 22:00.

Vizuālās terapijas kabinetā varēs remdēt sirds sāpes – visiem, kuri nepaspēja apciemot „veco” Leļļu Mākslas muzeju Maskavas ielā 12, virtuālo ceļojumu Aģentūra „Ocean Virtual Tours” uzstādīs interaktīvu Leļļu Mākslas muzeja ekspozīciju, kurā varēs atgriezties virtuāli. Aizceļosim arī uz Parīzi, Venēciju ...

Programmu apstiprināja doktorāta galvenā ārste – Ināra Liepa, kura demonstrēs, kā cienījama vecuma Teddy lāčiem atgriezt dzīves prieku un ko darīt ar lellēm, kurām neklausa kājas un rokas. Procedūru koordināciju un informāciju nodrošinās Santa Liepa . Par gaismu, skaņu un kārtību operācijas laikā rūpēsies Uldis Liepa , kā arī daudzie brīnišķīgie brīvprātīgie sanitāri .

Būsim pateicīgi ikvienam, kurš doktorāta reģistratūrā sniegs ziedojumu jaunā Leļļu Mākslas muzeja atjaunošanai, pretī saņemot mūsu darba prieku un mīlestību.

Uz tikšanos Eiropas un Latvijas muzeju naktī!

Lasi vēl...
» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV