Sestdiena, 11.Maijs 2024. » Vārdadienas svin: Milda, Karmena, Manfreds;

Makaroni režisora Terija Giljama gaumē

kinokino.lv, 04.01.2011. 16:46

Neraugoties uz projekta "Vīrs, kurš nogalināja Donu Kihotu" nepārtrauktajām grūtībām un neskaidro nākotni, izcilais režisors Terijs Giljams nesēž rokas klēpī salicis.
Makaroni režisora Terija Giljama gaumē

Jau esam rakstījuši par finanisālās grūtībās iestrēgušo projektu "Vīrs, kurš nogalināja Donu Kihotu", kas būs stāsts par kādu mūsdienu reklāmas aģentūras šefu, kas dodas uz 17. gadsimta Spāniju, kur satiek pašu Donu Kihotu un iekuļas neticamos piedzīvojumos, jo Dons Kihots viņu uzskata par savu kompanjonu Sančo Pansu. Makgregoram tiks šī viltus Sančo Pansas loma, savukārt Dona Kihota lomā filmēsies oskarotā amerikāņu leģenda Roberts Divāls.

Giljams strādā pie vairākiem citiem projektiem un paralēli animācijas eksperimenta „1884" producēšanai, viņš gatavojas darbam pie projekta "The Wholly Family". Tā gan būs īsfilma, nevis pilnmetrāžas darbs.

Filmu finansē itāļu kompānija Garofalo, kura ražo pastu (pārtikas produktu). Ar makaronu ražotāju palīdzību jau ir īstenoti vairāki projekti, kuru darbība veltīta vai risinās Itālijas pilsētā Neapolē. Par ko būs Giliama filma, nav zināms, taču kastinga aģentūrai ticis nosūtīts pieprasījums par amerikāņu aktieriem uz tēva, mātes un maza dēla lomām un par otrā plāna itāļu māksliniekiem, kuru portfolio ir mīma, baleta dejotāja vai cirka mākslinieku pieredze.

Īsfilmas uzņemšanu plānots sākt 2011. gada janvāra pirmajā pusē. Giliamam šī nav pirmā īsfilmas pieredze- iepriekšējā gadā viņš uzņēma piecpadsmit minūšu garu pseidodokumentālu filmu "The Legend Of Hallowdega".

Ziņa publicēta sadarbībā ar kinokino.lv.

Lasi vēl...
» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV