Otrdiena, 21.Maijs 2024. » Vārdadienas svin: Ingmārs, Ernestīne, Akvelīna;

Karaliskais improvizācijas teātris aicina Līgot vēlāk

Ieva Koha, 05.07.2010. 15:42

No 22. līdz 25. jūlijam Karaliskais improvizācijas teātris (KIT) piedāvā Improvizācijas meistarklases. Meistarklases norisināsies četras dienas, Kuldīgā – nekomerciālās kultūras attīstības centrā Zabadaks.
Karaliskais improvizācijas teātris aicina Līgot vēlāk

Programmā dažādas nodarbības – „Improvizācijas teātra jumti" Jāņa Skuteļa skaidrojumā, „Kā un ar ko rakstīt dzeju?"- stāstīs Andris Rupais, „Ģitāra – tas ir smieklīgi?" – skandinās Ģirts Runātājs, par "Ēdienu Ēdenē" lekciju lasīs Arvis Dejotājs, rīmēšanas nodarbības „Rīmēsim Rīmeni" pasniegs Gustavs Butelis un Varis Klausītājs mācīs „Klausīties vēju!"

Bet ja nopietni tad, ikvienam ir iespēja pieteikties uz šīm meistarklasēm un gūt, vai vēl vairāk papildināt, jau esošās zināšanas un prasmi improvizēt! Kuldīgas iedzīvotājiem un apmeklētājiem būs arī lieliska iespēja vērot jaunos talantus un arī KIT uzstāšanos kādā īpašā vakara izrādē – informācija par vietu un laiku tiks izsludināta Kuldīgas ielās izrādes dienas laikā.

Lasi vēl...
» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV