Ceturtdiena, 02.Maijs 2024. » Vārdadienas svin: Sigmunds, Zigismunds, Zigmunds;

"Neiznīcināmie" iznīcina konkurentus ASV

kinokino.lv, 16.08.2010. 09:37

Silvestra Stallones asa sižeta filma "Neiznīcināmie" nedēļas nogalē no 13.līdz 15.augustam ir ienesīgākā filma ASV.
"Neiznīcināmie" iznīcina konkurentus ASV

Asa sižeta grāvējs ar šī žanra zvaigznēm pirmo reizi vienā filmā tiek demonstrēts uz 4300 kinoekrāniem 3270 kinoteātros ASV un Kanādā. Pirmajās trīs dienās filma iekasējusi 35 miljonus dolārus. Nenoliedzami, tas ir labs starts, lai arī mazāks par pirms gada iznākušajiem "Bēdīgi slavenajiem mērgļiem" (38 miljoni). Iespējams, varam sagaidīt filmas turpinājumu(s). Vēl gan tai ir jāpierāda sevi arī citviet pasaulē. Latvijā "Neiznīcināmie" startēs 20.augustā.

Otrajā vietā ierindojusies romantiska drāma ar Džūliju Robertsu titullomā – "Ēd, lūdz, mīli". Pirmajās trīs dienās filmas ieņēmumi sastāda 23,7 miljonus dolāru. 72% filmas skatītāju nedēļas nogalē bijušas sievietes.

Trešais jaunums – komiksu kultūras fenomens "Skots Pilgrims pret pasauli" ar 10,5 miljoniem ierindojies vien piektajā vietā. Tas ir mazāk gan par mūsu, gan studijas prognozēm.

Pagājušās nedēļas līdere, komēdija "Citi puiši" ar 49% ieņēmumu kritumu ierindojusies topa trešajā vietā, bet ceturtajā ir viens no vasaras centrālajiem kases grāvējiem – "Pirmsākums".

Kopā filmu kases ieņēmumi pagājušajā nedēļas nogalē bijuši tādā pašā līmenī, kā tajā pašā laika periodā pirms gada.

Ziņa publicēta sadarbībā ar kinokino.lv.

Lasi vēl...
» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV