Piektdiena, 26.Aprīlis 2024. » Vārdadienas svin: Rūsiņš, Sandris, Alīna;

Future Shorts piedalās Rīgas Svētkos

Jekaterina Jaroslavceva, 19.08.2010. 11:11

Šīs nedēļas nogalē ikviens kino interesents aicināts noskatīties pagājušā gada labāko Future Shorts īsfilmu izlasi. Programma tiks demonstrēta teju visas dienas garumā sestdien, 21. augustā, no plkst. 15:00 līdz 24:00 laikmetīgās mākslas projekta "kim?" telpās Maskavas ielā 12/1. Future Shorts īsfilmas būs skatāmas līdzās "O!Kartes atvērtajām darbnīcām" spīķeros un citiem pasākumiem Rīgas svētku ietvaros.
Future Shorts piedalās Rīgas Svētkos

Tā kā programma dienas gaitā tiks atkārtota vairākas reizes, skatītāji būs gaidīti ierasties jebkurā laikā starp plkst. trijiem dienā un pusnakti.

Programmā būs skatāmas asa sižeta īsfilmas, romantiski stāsti, kombinēto kadru animācijas un dokumentālas reportāžas. „A Day in a Life" Belģu režisora Nikolasa Denensa (Nicolas Daenens) īsfilma, kura ieguva Moondance īsfilmu festivāla balvu 2008. gadā, parāda vienas neparastas dienas notikumus no dažādiem redzes punktiem.

Neša Edžertona (Nash Edgerton) īsfilmai „Beyond Here Lies Nothing" skatītāji sēkos ar aizturēto elpu, jo Nešs ir plaši pazīstams ar savām melnā humora piesātinātajām īsfilmām, kurās bieži sastopamas arī psiholoģiskas drāmas elementi un krimināls sižets. Kaut gan iesākumā Lukas Šanahana radītā filma „The News" izkatās pēc romantiskas drāmas, tā pārsteidz skatītājus ar negaidītu sižeta pavērsienu, ilustrējot parunu ka no mīlestības līdz naidam ir tikai viens solis. Šajā gadījumā - viens nelaickā izteikts "jaunums".

Future Shorts tīkls apsveic pilsētas iedzīvotājus un ciemiņus ar Rīgas dzimšanas dienu un aicina visus piedalīties svētku pasākumos!

Būsiet mīļi gaidīti "kim?" mītnē sestdien no plkst. 15.00.

Ieja pasākumā ir bez maksas.

Lasi vēl...
» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV