Piektdiena, 03.Maijs 2024. » Vārdadienas svin: Uvis, Gints;

Kafejnīca "Taka" aicina uz eksperimentālās dzejas vakaru

Kafejnīca "Taka", 31.08.2010. 13:07

Šovakar, 31. augustā, plkst. 20.00, "Takas dzejā" viesosies trīs kultūras sfēras pārstāvji, kuriem dzeja ir eksperiments pašiem sev, – kultūras darbinieks Enģelis, topošais režisors Toms Auniņš un māksliniece Nataša Bu.
Kafejnīca "Taka" aicina uz eksperimentālās dzejas vakaru

Enģelis raksta jau vairākus gadus, jo savādāk nevar. Par visu un par visiem. Liela daļa viņa atklātās dzejas ir viņa parastais, bet spēcīgais priekšnesums. Dzeja netiek piedāvāta, ar to tiek satriekts.

Topošais režisors Toms Auniņš darbojas ļoti daudzveidīgos multimediālos projektos, kādu laiku darbojies grupā "PuseH PuseW", veidojis muzikāli teatrālus projektus – performance – ceļojums „O", kā arī eksperimentālā pieejā veidoja 107 gadus senu lugu „Sprīdītis". Viņa radošais gars tiek fiksēts ne tikai teātrī, mūzikā, bet arī dzejā.

Latviešu un krievu dzejas simbiozi kopā ar Tomu veidos māksliniece Nataša Bu. Natašas Bu pamatnodarbošanās ir gleznošana, bet vairāku gadu senākā pagātnē māksliniece aktīvi piedalījusies dzejas konkursos. Šovakar viņa piedāvās dzeju, kuru rakstījusi gadus piecus atpakaļ.

Vairāk informācijas par kafejnīcu TAKA un iknedēļas dzejas vakariem skatīt tīmekļa vietnē:

http://pataku.wordpress.com
Kad: 31. augusts, plkst. 20.00
Kur: Kafejnīca TAKA, Miera iela 10
Kontakti: 26323985, tikpataku@gmail.com

Dzeja lasījumos ieeja bez maksas.

Lasi vēl...
» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV