Piektdiena, 26.Aprīlis 2024. » Vārdadienas svin: Rūsiņš, Sandris, Alīna;

Izsludināts konkurss "Politiķu darbi un nedarbi 9. Saeimā"

Komiksu kultūras žurnāls kuš!, 02.09.2010. 09:37

Sabiedriskās politikas centrs PROVIDUS izsludinājis konkursu "Politiķu darbi un nedarbi 9. Saeimā", lai atmodinātu vēlētāju atmiņu, jo četri gadi ir tik ilgs laiks, ka pat pētnieki un politologi nespēj atcerēties visu svarīgo, kas noticis Latvijas politikā. Tavs uzdevums ir atcerēties, izvēlēties un radīt - video (sižetu, īsfilmu vai rullīti) vai zīmējumu (komiksu, karikatūru vai ilustrāciju), nosūtīt vai aiznest Inārai uz Providus un tikt pie vērtīgām balvām.

Par visu sīkāk uzzini, sekojot saitei: http://www.providus.lv/public/27253.html.
Laika nav atlicis daudz - termiņš 10. septembris. Zīmē un atgādini mums visiem, tavuprāt, svarīgāko. Iespējams, šoruden kādam vēlētājam tas noderēs, lai (atkal) neiekostos kādā tārpainā un toksiskā politiskajā sēnē!

kuš! jaunos plauktos

Jaunais kuš! par mūziku kļuvis vēl biezāks un lielāks, lai nevainojami ietilptu Jāņa Rozes grāmatnīcu tīkla plauktos. Meklē arī iepriekšējo š! par Kurzemi turpat, bet iespējams, katrā grāmatnīcā citā sekcijā.

Lasi vēl...
» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV