Piektdiena, 03.Maijs 2024. » Vārdadienas svin: Uvis, Gints;

Dzejas dienu ietvaros kafejnīcā "Taka" notiks "Dzejas Takas" pirmais lasījums

Kafejnīca "Taka", 06.09.2010. 09:02

Šovakar, 6.septembrī, plkst. 20:00, kafejnīcā "Taka" notiks Dzejas dienu 2010 "Dzejas Takas" pirmais lasījums, kurā uzstāsies Arvis Viguls, Anna Auziņa un Andris Ogriņš.
Dzejas dienu ietvaros kafejnīcā "Taka" notiks "Dzejas Takas" pirmais lasījums

Jaunā un talantīgā dzejnieka Arvja Vigula suģestējošā dzeja ir spilgti uzrunājusi gan publiku, gan kritiķus. Pagājušajā gadā Arvis ar debijas dzejas krājumu „Istaba" ieguva Dzejas dienas balvu.

Anna Auziņa ir latviešu dzejniece un gleznotāja, kura vienlīdz talantīgi darbojas dažādās mākslas jomās. Līdz šim lasītājiem bija iespēja iepazīties ar diviem Annas dzejoļu krājumiem – „Atšķirtie Dārzi" un „Slēpotāji bučojas ziemā", bet jau pavisam drīz iznāks autores trešais dzejas krājums.

Lai gan pats dzejnieks Andris Ogriņš ir kluss un nosvērts, tomēr viņa dzeja lasītājus pārsteidz ar tajā uzziedētām reibinošām dzejas pasaulēm. Andris atzīst, ka visa pamatā sajūt enerģiju - vai nu to jūt, vai nu nejūt. Andra pirmais dzejas krājums „Es zvēru pie kraukļiem" ieguva Ventspils rakstnieku mājas balvu -Sudraba tintnīca.

Vairāk informācijas par kafejnīcu TAKA un iknedēļas dzejas vakariem skatīt tīmekļa vietnē:
http://pataku.wordpress.com
Kad: 6. septembrī, plkst. 20.00
Kur: Kafejnīca TAKA, Miera iela 10
Kontakti: tikpataku@gmail.com

Dzeja lasījumos ieeja bez maksas.

Lasi vēl...
» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV