Otrdiena, 07.Maijs 2024. » Vārdadienas svin: Henrijs, Jete, Henriete;

Mārtiņdienas svinības kopā ar etnomuzikologu Mārtiņu Boiko

Maija Treile, 04.11.2010. 13:27

Trešdien, 10. novembrī, plkst. 18:00 Rakstniecības un mūzikas muzejā (Rīgā, Pils laukumā 2) pasākumu cikla Mūziķi muzejam ietvaros notiks tikšanās ar etnomuzikologu Mārtiņu Boiko un Mārtiņdienas svinības.

Sarīkojumā Mārtiņš Boiko stāstīs par dzīvi un veiktajām folkloras ekspedīcijām, kā arī, turpinot cikla Mūziķi muzejam tradīciju, pasniegs Rakstniecības un mūzikas muzeja krājumam dāvinājumu. Mārtiņdienai par godu sarīkojumā notiks priekšnesumi, rotaļas, dažādas izdarības ar publikas līdzdarbošanos un mielasts. Pasākumā piedalīsies postfolkloras kopa Vecpilsētas dziedātāji, kuru vada Zane Šmite un Dāvis Stalts, kurš tuvāk iepazīstinās ar Mārtiņdienas tradīcijām.
Sarīkojumu vadīs muzikoloģe Inese Žune.

Pasākumi Rakstniecības un mūzikas muzejā notiek katru trešdienu plkst. 18:00.

Ieejas maksa Ls 1,50, pensionāriem, studentiem un skolēniem – Ls 1 (cenā iekļauts izstāžu Zeme un mīlestība un Mūzikas instrumenti Latvijā apmeklējums).

Lasi vēl...
» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV