Piektdiena, 17.Maijs 2024. » Vārdadienas svin: Umberts, Herberts, Dailis;

Džordžs Klūnijs spēlēs titullomu "Gravitācijā"

kinokino.lv, 17.12.2010. 15:34

Aktieris Džordžs Klūnijs ir ieguvis centrālo lomu režisora Alfonso Kuraona zinātniskās fantastikas filmā "Gravitācija".
Džordžs Klūnijs spēlēs titullomu "Gravitācijā"

Jau esam informējuši par Alfonso Kuarona 3D gaidāmo filmu "Gravitācija". Kuarona 80 miljonu dolāru projekts stāstīs par kādu astronauti, kurai pēc negadījuma kosmosa kuģī nākas cīnīties par nokļūšanu mājās uz Zemes. Kā raksta ārzemju prese, galvenās lomas atveidotājai nāksies lielāko filmas daļu uz ekrāna pavadīt vienai. Titullomā filmēsies oskarotā aktrise Sandra Buloka. Šo lomu viņa ieguva pēc ieilguša aktrišu atlases procesa, kurā kā kandidātes pavīdēja gan Skārleta Johansone, gan Andželīna Džolija.

Centrālo vīriešu lomu ilgu laiku plānoja spēlēt aktieris Roberts Daunijs Jr. Tomēr pēc prioritāšu izvērtēšanas un aizņemtā grafika dēļ, Daunijs Jr. šo projektu pameta.

Tagad, kā ziņo Heat Vision, ir apstiprināts jauns galvenās vīriešu lomas atveidotājs, un tas būs Džordžs Klūnijs – ne mazāk spoža Holivudas zvaigzne. Paredzēts, ka "Gravitācijas" filmēšana sāksies nākamā gada pavasarī, pēc tam, kad Klūnijs būs pabeidzis darbu pie filmas "The Ides Of March", kuru viņš režisē un kurā spēlē vienu no centrālajām lomām.

Ziņa publicēta sadarbībā ar kinokino.lv.

Lasi vēl...
» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV