Piektdiena, 26.Aprīlis 2024. » Vārdadienas svin: Rūsiņš, Sandris, Alīna;

Džordžs Klūnijs stāsta par lomu "Pēcnācējos"

EasyGet.lv, 07.02.2012. 10:18

ASV Kinoakadēmijas balvai nominētās filmas "Pēcnācēji" zvaigzne Džordžs Klūnijs stāsta par savu varoni Metu Kingu.
Džordžs Klūnijs stāsta par lomu "Pēcnācējos"

Izaicinājums, nevis iespēja gūt "Oskaru" - galvenais iemesls, kādēļ Džordžs Klūnijs piekrita Meta Kinga lomai filmā "Pēcnācēji".

„Tas sākās ar Havaju krekla iekārtošanu haki biksēs, un tad tās bikses vajadzēja savilkt līdz padusēm," joko Klūnijs.

„Vienmēr esmu atveidojis personāžus, kuri bijuši diezgan pašpārliecināti, bet vēlāk atklājās, ka ir neprašas," Klūnijs turpina, „savukārt šis čalis jau ir nejēga no paša sākuma - viņš zaudē strīdos pat ar desmitgadīgajiem."

„Esmu filmu fans. Līdz ar to mans darbs ir radīt filmas, kas kinoteātros noturētos ilgāk par vienu nedēļu," saka Klūnijs. „Mans uzdevums ir radīt tādas filmas, kas būtu gan interesantas, gan izklaidējošas."

Džordžs Klūnijs filmā "Pēcnācēji" atveidoja lomu, par ko ieguva "Zelta Globusu" kategorijā "Labākais aktieris drāmā", kā arī tika nominēts Kinoakadēmijas balvai "Oskars" tajā pašā kategorijā. Savukārt pati filma ieguva "Zelta Globusu" nominācijā "Labākā drāma", bet vēlāk tika nominētā piecām "Oskara" balvām. "Pēcnācēji" Latvijas kinoteātros tiks izrādīti no 24. februāra.

Vēl Klūnijs šogad režisēja un pats spēlēja filmā "Marta īdas", kuru joprojām izrāda Latvijas lielākajos kinoteātros.

Ziņa publicēta sadarbībā ar kinokino.lv.

Foto: Džordžs Klūnijs filmā "Pēcnācēji". Publicitātes foto

Lasi vēl...
» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV