Ceturtdiena, 02.Maijs 2024. » Vārdadienas svin: Sigmunds, Zigismunds, Zigmunds;

Kolinam Fērtam sava zvaigzne Holivudā

kinokino.lv, 14.01.2011. 12:42

Godalgotais britu aktieris Kolins Fērts kļuvis par 2429. zvaigznes īpašnieku Holivudas slavas alejā, informē The Hollywood Reporter.
Kolinam Fērtam sava zvaigzne Holivudā

50 gadus vecais aktieris, kurš ir šīs balvu sezonas favorīts labākā aktiera kategorijā teju visās balvu sadalēs (par lomu filmā "Karaļa runa"), saņēmis savu zvaigzni Holivudas slavas alejā.

Zvaigžņu slavas aleja Losandželosas Holivudas bulvārī izpaužas kā betona plāksnes ar zvaigzni un personas vārdu uz tās, kas izkārtotas ik pēc 1,8 metriem. Kopējais slavas alejas garums ir 2,7 kilometri. Jāpiebilst, ka tajā ir atrodami gan aktieri, režisori un pat multfilmu varoņi, gan arī mūziķi. Katru gadu slavas aleju apmeklē ap 10 miljoniem tūristu.

Saņemot savu zvaigzni svinīgajā ceremonijā 13. janvārī, Kolins Fērts sacīja: „Uzmanība, kuru mēs, aktieri, saņemam, nav proporcionāla ar mūsu darbu nozīmi. Mēs saņemam uzmanību tādēļ, ka tas, ko mēs darām, tiek plaši izziņots un izrādīts".

Septiņiem Zelta Globusiem nominētā lente "Karaļa runa" uz Latvijas ekrāniem iznāks 21. janvārī.

Ziņa publicēta sadarbībā ar kinokino.lv.

Publicitātes foto. Kadrs no filmas "Karaļa runa"

Lasi vēl...
» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV