Ceturtdiena, 02.Maijs 2024. » Vārdadienas svin: Sigmunds, Zigismunds, Zigmunds;

Kolins Fērts piedalīsies melnajā komēdijā

kinokino.lv, 12.05.2011. 10:37

Kannu kinofestivāls nupat ir sācies, un, kā ierasts, tajā tiek oficiāli izziņoti jauni projekti. Viens no pirmajiem ir melnā komēdija ar Oskara balvas laureātu Kolinu Fērtu titullomā.
Kolins Fērts piedalīsies melnajā komēdijā

Projekts, kuram pagaidām nav nosaukuma, tiks uzņemts filmu studijas Focus Features paspārnē – tā būs melnā komēdija un reklāmu režisora Dantes Ariolas debija pilnmetrāžas kino lauciņā. Režisors guvis panākumus, uzņemot reklāmas klipus tādiem zīmoliem kā Coca-Cola, Nike, Adidas, Lexus, Vokswagen u.c.

Kolins Fērts, kurš pirms pāris mēnešiem saņēma ASV Kinoakadēmijas balvu par labāko aktierdarbu filmā "Karaļa runa", nupat izziņotajā projektā attēlos veiksmīgu un precētu vīru, kurš vilto savu nāvi, lai iegūtu jaunu identitāti un atrastu dzīves jēgu. Savā ceļojumā viņš sastop kādu sievieti (aktrise Emīlija Blanta), kura arīdzan mēģina aizbēgt no pagātnes. Protams, sagaidāmi dažādi pārpratumi, jo galu galā Fērta varonim nākas atklāt savu patieso identitāti.

Filmas uzņemšana plānota šā gada rudenī.

Ziņa publicēta sadarbībā ar kinokino.lv.

Publicitātes foto, kadrs no filmas "Karaļa runa"

Lasi vēl...
» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV