Piektdiena, 17.Maijs 2024. » Vārdadienas svin: Umberts, Herberts, Dailis;

Anna Hataveja būs Kaķsieviete

kinokino.lv, 20.01.2011. 09:55

Studija Warner Bros. ir izplatījusi oficiālu paziņojumu par aktrises Annas Hatavejas lomu Kristofera Nolana trešajā Betmena filmā.
Anna Hataveja būs Kaķsieviete

Pirms nedēļas ziņojām, ka aktrise Anna Hataveja pretendē uz filmas "Betmens 3" ("The Dark Knight Rises") centrālo sieviešu lomu. Nupat no studijas Warner Bros. ir saņemts apstiprinājums tam, ka Hatavaja lomu ir ieguvusi – viņa spēlēs Kaķsievieti. Lomu viņa ieguva, izkonkurējot tādas aktrises kā Keiru Naitliju un Džesiku Bīlu.

Anna Hataveja spēlēs līdzās Betmena lomas atveidotājam Kristianam Beilam, kā arī citiem Kristofera Nolana iepriekšējo divu daļu aktieriem.

Kaķsieviete Betmena komiksos ir populārs tēls, uz ekrāniem viņa bija redzama gan TV seriālā, gan arī Tima Bērtona lentē "Betmens atgriežas". Tajā Kaķsievietes lomā filmējās Mišela Feifere.

Filmas režisors Kritofers Nolans: „Esmu patiesi priecīgs par iespēju strādāt ar Annu Hataveju, esmu pārliecināts, ka viņa būs fantastiska."

Savukārt filmas "Pirmsākums" zvaigzne Toms Hardijs ir apstiprināts ļaundara Beina lomā.

Trešās Nolana "Betmena" filmas uzņemšanas sākums paredzēts maijā, bet uz ekrāniem filma iznāks nākamā gada jūlijā.

Ziņa publicēta sadarbībā ar kinokino.lv.

Publicitātes foto, Anna Hataveja

Lasi vēl...
» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV