Ceturtdiena, 02.Maijs 2024. » Vārdadienas svin: Sigmunds, Zigismunds, Zigmunds;

Zināma Gordona Levita loma trešajā "Betmenā"

kinokino.lv, 20.03.2011. 15:12

Jau esam ziņojuši, ka režisors Kristofers Nolans atkārtoti sadarbosies ar aktieri Džozefu Gordonu Levitu – viņš piedalīsies gaidāmajā "Betmena" filmā. Levits ir viens no Nolana filmas "Pirmsākums" zvaigznēm.
Zināma Gordona Levita loma trešajā "Betmenā"

Līdz šim brīdim nebija izplatīta oficiāla informācija par Gordona Levita varoni. Sākotnēji izskanēja baumas, ka viņš varētu spēlēt vienu no ļaundariem, proti, Edvardu Nigmu. Tomēr pēc oficiālas informācijas no studijas puses ir tapis zināms, ka Gordons Levits atveidots mafijas bosu Alberto Falkoni. Pirmajā Nolana režisētajā "Betmenā" Alberto tēvu, mafijas vadoni Karminu atveidoja britu aktieris Toms Vilkinsons.

Alberto Falkone "Betmena" komiksos attēlots kā nežēlīgs slepkava, kurš tiek salīdzināts ar Fredu Kerleoni no "Krusttēva". Līdz ar to ir zināmi visi trīs galvenie ļaundari – Kaķssieviete, Beins un Alberto Falkone.

Filmas "Dark Knight Rises" filmēšanas darbi sāksies maijā, bet uz ekrāniem tā iznāks 2012.gada vasarā.

Ziņa publicēta sadarbībā ar kinokino.lv.

Publicitātes foto, Džozefs Gordons Levits

Lasi vēl...
» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV