Trešdiena, 29.Maijs 2024. » Vārdadienas svin: Raivis, Raivo, Maksis;

Bardems apstiprina jaunumus par "Bondu"

kinokino.lv, 03.02.2011. 09:29

Aktieris Havjers Bardems komentē jaunumus par piedalīšanos nākamajā filmā par aģentu 007.
Bardems apstiprina jaunumus par "Bondu"

Pirms dažām dienām rakstījām, ka godalgotajam spāņu izcelsmes aktierim Havjeram Bardemam (Oskars par lomu Koenu lentē "Kur sirmgalvjiem nav vietas") piedāvāta viena no centrālajām lomām gaidāmajā Sema Mendesa filmā par Džeimsu Bondu. Izskanēja baumas, ka producenti Bardemam piedāvā centrālā ļaundara lomu. Šķiet, ka tā ir taisnība.

Lai arī aktieris vēl oficiālu jāvārdu nav teicis, sagaidāms, ka drīzumā viņš apliecinās savu dalību projektā ar parakstu. Kā Bardems izteicies intervijā laikrakstam The Los Angeles Times, viņam bijusi „intriģējoša saruna" ar filmas režisoru Semu Mendesu.

„Esmu Bonda filmu cienītājs. Kad biju puika, skatījos filmas ar Konerija piedalīšanos. Kas to būtu domājis, ka es kādreiz piedalīšos šajā sagā?" stāsta Bardems.

Šķiet, ka Havjers Bardems ar scenārija uzmetumu ir iepazinies, un to arī atklāj: „Viņi grasās likt lietā pavisam citu stilu, citu dinamiku. Es tajā spēlētu Bonda ienaidnieku, tomēr tas nav tik pašsaprotami. Tur būs citas nianses". Nu ko, tiešām intriģējoši. Informēsim par notikumu attīstību.

"Bonds 23" (pagaidu nosaukums) uz ekrāniem iznāks nākamā gada novembrī.

Ziņa publicēta sadarbībā ar kinokino.lv

Publicitātes foto, Havjers Bardems filmā "Biutiful"

Lasi vēl...
» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV