Piektdiena, 26.Aprīlis 2024. » Vārdadienas svin: Rūsiņš, Sandris, Alīna;

Iznācis jaunais (ku)š! nr.7 „Meža stāsti"

Komiksu kultūras žurnāls kuš!, 03.03.2011. 12:57

Klajā nācis jaunais komiksu kultūras žurnāls "(ku)š!", šoreiz 100 lappušu biezumā 20 meža stāsti dažādās pasaules vietās, klajumos un biezokņos dzīvojošu komiksu autoru izpildījumā. Kāds tradicionāli mežā gājis meklēt sēnes vai ātru peļņu, cits – brīnumus, piedzīvojumus un pat jūru, rezultātā (at)radušās gan pasakas, gan praktiski un šausmu stāsti.
Iznācis jaunais (ku)š! nr.7 „Meža stāsti"

Pārsteidzošo un satraucošo stāstu vidū arī komiksu konkursa „Mežs – atjaunojams zaļais resurss", rīkots ar a/s „Latvijas Valsts meži" un mammadaba atbalstu, par labākajiem atzītie Zahara Znaidjonova, Kristofera Reidzāna un Daces Sietiņas darbi.

Stāsta uz vāka autors Tils Hāfenbraks no Vācijas.

Numura mākslinieki: Maija Līduma, Sabīne Moore, Oskars Pavlovskis, Ingrīda Pičukāne, Kristofers Reidzāns, Dace Sietiņa, Mārtiņš Zutis, Zahars Znaidjonovs no Latvijas, Yoshi (Lietuva), Emelie Östergren un Kolbeinn Karlsson (Zviedrija), Michael Jordan (Vācija), Juani Ta (Rumānija), Michael DeForge, Duy Thang Nguyen (Kanāda), Derek M. Ballard, Pat Aulisio, Ansis Puriņš (ASV), Jyrki Heikkinen (Somija), König Lü. Q. (Šveice).

Jaunais "(ku)š!" nopērkams ¼ Satori grāmatnīcā, Galerijā „Istaba", veikalos „Lukabuka", „Muhamors", „Randoms", „Miit" un „Jāņa Rozes" grāmatnīcās par Ls 1,40.

"(ku)š!" „Meža stāsti" izdots ar Latvijas Valsts Kultūrkapitāla fonda un a/s „Latvijas Valsts meži" atbalstu.

www.komikss.lv

Lasi vēl...
» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV